Lillestrøm slo Glimt ut av cupen

glimt

Bodø/Glimt skuffet på bortebane mot LSK i semifinalen i NM Fotball. Det ble bare ett mål til Lillestrøm og LSK skal dermed møte Brann på Ullevaal.

LSK åpner hardt mot Glimt som slet med å både forsvare seg og å angripe. Thomas Olsen satte inn 1-0 for Lillestrøm på slutten av første omgang.

I andre omgang ble det jevnere og etter noen bytter fikk Glimt overtaket i kampen. De siste 20 minuttene haglet det med Glimt-sjanser, men ballen ville ikke i mål. Dessuten var LSK farlige med et par kontringer. Dermed går Glimt-fansen glipp av cupfinalen mot Brann.

– Lenge siden Bodø/Glimt har skapt så lite i en fotballkamp, sier matchvinner Lehne Olsen til Discovery etter kampen.