Fotballglede fører til pengeinnsamling til barnekreft

jysk

Fredag 5. mai skal de ansatte i JYSK ha på seg fotballdrakt på jobb for å samle inn midler til barn og unge med kreft.

Det jobber omlag 1000 ansatte fordelt på 107 JYSK-butikker rundt om i hele landet, og i 2022 ble alle butikker engasjert i fotball for å samle inn midler til Barnekreftforeningen under FotballtrøyeFredag 6. Mai. I år skal de ansatte i JYSK også delta i den viktige kampen mot barnekreft.

Les også:  SMB Norge: - Regjeringen tar ikke problemene i næringslivet på alvor

-Saken har både truffet og engasjert mange av våre ansatte, og det er klart vi som kjede ønsker å understøtte dette også i år, sier Martina Pohjanen, sjef i JYSK Norge.

JYSK ble umiddelbart støttepartner til Barnekreftforeningen kort tid etter kampanjen i fjor, og har vært det siden. I tillegg til å delta på årets FotballtrøyeFredag har JYSK flere markedskampanjer for å samle inn penger til Barnekreftforeningen.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

Årets kampanje blir den tredje for Barnekreftforeningen, med mål om å sette søkelys på kreftsyke barn og deres drømmer.

-Vi er utrolig stolte og takknemlige over å ha med JYSK på laget! Tusen takk for at dere stiller i fotballtrøyer, engasjerte og klare til kamp, ute i butikk, fredag 5. mai. På denne måten viser dere viktig støtte til barn og unge med kreft, sier Irene Rivelsrud, Rådgiver for partnerskap i Barnekreftforeningen.

Les også:  Samsung lanserer AI-PC: Galaxy Book4 Edge

Målet med FotballtrøyeFredag er å få så mange som mulig til å stå sammen og spille på samme lag i kampen mot barnekreft. Pengene som blir samlet inn vil gå til livsviktig forskning på barnekreft.

I anledning fjorårets FotballtrøyeFredag ble det samlet inn over 2,3 millioner kroner til barnekreftsaken fra ulike bransjer og privatpersoner.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.