Tom og Karl-Einar solgte flest nye personbiler i Bodø i 2020

Nordvik Toyota Bodø

En bredde av populære bilmodeller sikret nok et solid år for teamet hos Nordvik Toyota Bodø. Toyota ble også det mest solgte bilmerket i Bodø i 2020. Ingen andre bilmerker har flere modeller enn Toyota blant de 20 mest solgte personbiler og varebiler.

– Vi er svært godt fornøyd med salget av biler i løpet av fjoråret, og ser frem til å levere ut et stort antall nye biler på veiene i 2021, sier en stolt salgssjef Tom Fossen.

Ferske tall fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV) for bilsalget i 2020 viser at Toyota fortsetter å skille seg fra sine konkurrenter på ett viktig punkt. Bilmerket har fire ulike modeller blant landets 20 mest solgte personbilene i 2020 – noe som er dobbelt så mange som neste bilmerke på listen. 

Les også:  Terningkast 6: Lattergalla på Stormen skuffet ikke

– Norske bilkjøpere er forskjellige og har ulike behov. Toyota har i alle år vært opptatt av å ha en bred portefølje av driftssikre modeller med lavt utslipp og forbruk som møter disse behovene. Vi så gjennom fjoråret at mange foretrekker våre hybrid og plug-in hybrider, og vi forventer fortsatt godt salg av disse i 2021, sier Tom Fossen, salgssjef hos Nordvik Toyota Bodø.

Totalt i Norge leverte Toyota 16.924 biler, noe som ga en markedsandel på 9,8 prosent. I Bodø var markedsandelen på hele 15,8 prosent.

Les også:  Ørjan blir Brand Manager for Lexus Bodø

– Fjoråret var svært spesielt og vi er forberedt på at situasjonen vil vedvare en stund fremover. Vi er svært opptatt av å opprettholde strenge smittevernrutiner slik at vi kan dekke våre kunders behov på en trygg måte. Våre medarbeidere har lagt ned en fantastisk innsats for å trygge kunder og yte god service, og det skal vi fortsette med, sier Fossen.

En solid ordrebank gir grunnlag for positive forventninger til Toyota også i 2021.

– Vi forventer fortsatt godt salg av våre volummodeller som Corolla, C-HR, RAV4 og Yaris.

Les også:  Ørjan blir Brand Manager for Lexus Bodø

I tillegg har vi flere spennende nyheter, blant annet kommer Yaris Cross Hybrid – en kompakt-SUV med firehjulsdrift som passer perfekt for manges behov. I år kommer også en ny generasjon av hydrogenbilen Toyota Mirai.

Også når det gjelder fjorårets salg av varebiler er Toyota det bilmerket med flest modeller på topp 20-listen. 

– Bedre tilgang på Proace med firehjulsdrift og en helt ny kompakt modell i Proace City har bidratt til veksten i 2020. I tillegg fikk vi i november en helelektrisk versjon av Proace, og til høsten kommer også Proace City Electric.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.