Stine Sofies Stiftelse

Lanserte informasjonsprogram for å hindre spebarnsvold – Nå veiledes foreldre over hele landet

Det er vondt å tenke på, men vold mot de minste barna skjer. Nå bruker 2 av 3 av helsestasjoner og sykehus i Norge Stine Sofies Foreldrepakke til å veilede småbarnsforeldre i... Les mer »
matprat

MatPrat: – La barna fikse etter skoletid-maten selv!

Når barna kommer sultne hjem fra skolen, trenger de litt påfyll før fritidsaktivitetene er i gang. Dette klarer de fint på egen hånd. Bare spør 10 år gamle Emine, som allerede har... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Mobbing er et politikeransvar

Det at barn mistrives i skolen er en av de største samfunnsutfordringene vi har. Det er ikke rart at mange faller fra når de skal starte på videregående skole om de aldri... Les mer »
natur sommer barn

Søk på tilskudd til aktiviteter i Bodø for barn og unge i høstferien

Sommerskolen i Bodø ble en suksess, med nesten 60 tilskuddsmottakere som gjennomførte læringsaktiviteter for barn og unge gjennom hele sommeren. – Tilbakemeldingene vi har fått fra både arrangører og deltakere har vært... Les mer »
mobil jente

3 av 5 småbarnsforeldre bekymrer seg for barnas bildespredning: Dette kan du gjøre

Barn- og unge vokser opp med mobilen i hånda. Hele tre av fem småbarnsforeldre sier de er bekymrer seg for at barnet deler upassende bilder og videoklipp av seg selv, ifølge en spørreundersøkelse fra... Les mer »
naf

Tre av fire barn bruker mobil og nettbrett i bil

Tre av fire barn bruker ifølge foreldrene skjerm på hele eller deler av bilturen, viser en ny undersøkelse fra NAF. – Skjermen kan redde familiefreden, men bilturen kan også være en fin sjanse til å ha en hyggelig stund sammen,... Les mer »
Nordlandsmuseet

Gratis inngang for barn og unge hos Nordlandsmuseet ut hele 2021!

Fra 1. juli og ut året ønsker Nordlandsmuseet at alle barn og unge under 18 år skal komme gratis inn på museer i forbindelse med ordinære museumsbesøk. Nordlandsmuseet har 20 museer i Saltenregionen. De... Les mer »
mat alkohol

Ber besteforeldre i Nordland drikke mindre foran barna

Flere enn en av ti i Nordland har sett berusede besteforeldre med egne eller andres barnebarn. – For mange eldre er slepphendte med alkoholen foran barn, sier Randi Hagen Eriksrud, generalsekretær i... Les mer »
handeland

VIDEO: Lanserer tospiller-funksjon med LEGO Mario og LEGO Luigi

LEGO lanserer en helt ny og unik sosial spillopplevelse: Nå, for aller første gang, kan barn og fans koble sammen LEGO Mario og LEGO Luigi i helt nye tospiller-eventyr i LEGO Super... Les mer »
bodø kommune

Gratistilbud i sommer til nesten 4000 barn og unge i Bodø

Bodø kommune har gjennom våren tildelt nesten 5 millioner til 45 ulike gratistilbud til barn og unge denne sommeren. I sommer er det med andre ord mange muligheter til å delta på... Les mer »