norges idrettsforbund

Slik er regjeringens gjenåpningsplan for idretten

Onsdag la statsminister Erna Solberg frem en gjenåpningsplan for Norge. Planen består av fire trinn og en oversikt over hvilke tiltak som lettes på i hvert trinn. Det første trinnet vil være... Les mer »
mat alkohol

Ber foreldre drikke mindre i påsken

Nye tall viser at voksne med høy inntekt er de som drikker mest alkohol når de er på hytta med barn. – Dyrere vin gjør ikke påsken bedre for barna, sier alkovettleder... Les mer »
barnedåp

Dåp nå tillatt også i kommuner på særlig høyt tiltaksnivå

Covid-19-forskriften er endret slik at dåp er tillatt også i kommuner med særlig høyt tiltaksnivå (nivå A). Covid-19-forskriften er nå endret slik at det er tillatt å gjennomføre dåp i kommuner som... Les mer »
skole universitet

Fire skoler i Bodø tilbake til rødt nivå

Kriseledelsen i Bodø kommune har i dag bestemt at fire skoler skal tilbake på rødt nivå fra og med i morgen, onsdag 24. mars, opplyser NRK. De fire skolene er Alstad barneskole,... Les mer »
pdk

Skandale: Måtte ta barna ut av skolen etter undervisning om flere kjønn

Ekteparet Ingelinn Lossius- Skeie og Erik Skeie valgte å holde barna hjemme fra skolen torsdag og fredag forrige uke etter at sønnen på ni år kom hjem og fortalte at læreren hadde... Les mer »
visit dan mark

Nytt museum blåser liv i H.C. Andersens eventyr

Sommeren 2021 vil det nye H.C. Andersens Hus åpne i Odense. Det blir et helt nytt museum med nye vinklinger på historien om Andersens liv og arbeid. Museet vil være en unik... Les mer »
Stine Sofies Stiftelse

8 000 henvendelser til Foreldresupport på ett år: – Et helt nødvendig tilbud til foreldre som strever

1. mars 2020 åpnet Foreldresupport 116 123, en døgnåpen chat og telefontjeneste for alle foreldre. – 8 000 henvendelser i løpet av ett knapt år viser nødvendigheten av å gi støtte og veiledning når... Les mer »
dommer

Tar kommisjonens avgjørelse i Baneheia-saken til etterretning

Gjenopptakelseskommisjonen har besluttet å gjenoppta straffesaken mot domfelte i Baneheia-saken, Viggo Kristiansen.  – Vi tar avgjørelsen til etterretning, og har tillit til at rettssystemet behandler alle straffesaker på en god og rettferdig... Les mer »
lego vidiyo

Verdensnyhet: Nå kan barna lage egne musikkvideoer med LEGO VIDIYO

LEGO og Universal Music lanserer nå appen LEGO VIDIYO, en morsom og innovativ plattform for innspilling av musikkvideoer, som er utviklet for å styrke og stimulere barns kreativitet og musikkinteresse. LEGO VIDIYO er en... Les mer »
Norges idrettsforbund

Organisert trening for barn og ungdom gjenopptas

Organisert trening for alle under 20 år kan gjenopptas. Kamper, cuper og stevner må fortsatt utsettes inntil videre. Statsminister Erna Solberg redegjorde i dag overfor Stortinget for regjeringens videre tiltak for håndtering... Les mer »