Norges idrettsforbund

Organisert trening for barn og ungdom gjenopptas

Organisert trening for alle under 20 år kan gjenopptas. Kamper, cuper og stevner må fortsatt utsettes inntil videre. Statsminister Erna Solberg redegjorde i dag overfor Stortinget for regjeringens videre tiltak for håndtering... Les mer »
naf

VIDEO: Bilstoler med ny sikkerhetsstandard til topps i ny NAF-test

NAF har testet ni bilstoler for babyer. De tre som kommer best ut har en ting til felles: De er laget etter den nyeste sikkerhetsstandarden. – Nyere bilstoler blir stadig bedre og... Les mer »
redningsselskapet

88 personer druknet i 2020

Totalt druknet 88 personer i Norge i fjor, ifølge Redningsselskapets drukningsstatistikk. Det er to flere enn i 2019. Flere druknet etter fall fra land og under bading i 2020 enn året før,... Les mer »
covid 19 virus

Skoleelever i Bodø i karantene

Elever ved en av klassene på 7. trinn ved Hunstad barneskole i Bodø er nå satt i karantene etter at en elev har testet positivt på covid-19. I tillegg er tre voksne... Les mer »
frykt redsel

LESERINNLEGG: Hurra for deg som fyller ditt år? 

Bursdagsfeiring er et gledelig høydepunkt for de aller fleste, men ingen selvfølge for et barn som ikke blir gitt tilstrekkelige forutsetninger for å leve et godt liv. 8. januar 2021 er det 30 år siden Norge skrev... Les mer »
vafler

Nå åpner kiosken på kvartal 99 i Bodø

Skøyteisen på kvartal 99 har vært full av barn og voksne siden isen ble lagt i slutten av november. Nå skal man teste Bodø ut salg fra kiosken her, opplyser Bodø kommune. Dette skal... Les mer »
frykt redsel

Slo til tre gutter i Glasshuset – En person arrestert

Politiet fikk en melding om at en person skal ha slått til tre mindreårige gutter i Glasshuset i Bodø onsdag kveld i 21-tiden. Politiet rykket ut til stedet. Mistenkte ble innbrakt i... Les mer »
nettspill

Kjente norske forfattere bak strømme-utgaver av kjente folkeeventyr

Tom Egeland, Unni Lundell, Simon Stranger, Iben Akerlie, Sigbjørn Mostue og Knut Nærum har lansert hvert sitt klassiske eventyr i en ny drakt. Bokprosjektet er gjort i samarbeid med den norske strømmetjenesten... Les mer »
handeland

Spennende nyheter fra LEGO og Super Mario

LEGO Super Mario har fått en utrolig flott mottagelse her hjemme og i utlandet. Etter suksessen med Super Mario, har LEGO og Nintendo nå utvidet serien med spennende nye sett som gir... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Samværssabotasje skal aldri lønne seg

Den siste tiden har TV 2 hatt en rekke oppslag om hvordan barn, foreldre og øvrig familie rammes av samværssabotasje. Mange foreldre blir forhindret eller nektet samvær med barna sine etter samlivsbrudd,... Les mer »