Glimt spilte uavgjort mot Strømsgodset på Aspmyra

aspmyra

Bodø/Glimt fikk besøk av Strømsgodset i den 8. runden i Eliteserien onsdag kveld. Glimt startet med Haikin, Sampsted, Moe, Høibråten, Wembangomo, Vetlesen, Hagen, Saltnes, Sørli, Espejord og Pellegrino.

Amahl Pellegrino setter inn 1.0 for Glimt etter bare 5 minutter. Så presser Stømsgodset på, men keeper Hikin holder buret rent, og etter 30 minutter setter Brede Moe inn 2-0 for Glimt og en seier virket uunngåelig.

Men etter 40 minutter scorer Godset og stillingen er 2-1 før dommeren blåser for pause.

Etter pausen er det Glimt som presser på, men Strømsgodset har igjen en sjanse, men Haikin redder også denne gangen. Så scorer Fred Firday 2-2 for Strømsgodset. Det legges til 4 minutter men stillingen er fremdeles 2-2 til slutt.

– Vi starter bra, men etter 2–0 er det altfor mye rart. Baklengsmålene vi slipper inn ligner ikke grisen. Det er ikke bra nok, rett og slett, sier Bodø/Glimt-stopper Brede Moe til Discovery+.