ANNONSE: CHZ Coin kurs prognose: CHZ anmeldelse og alternativer

Liker du sport og krypto og ønsker det fantes en måte å kombinere disse to? Da har vi gode nyheter for deg. Det er nemlig akkurat det du kan gjøre på Socio sin plattform, ved hjelp av deres valuta Chiliz (CHZ). Vi skal nå se nærmere på hva CHZ er, hvordan den fungerer og hva du trenger å huske på hvis du er interessert i å investere i kryptoen.

Hva er CHZ Coin

CHZ Coin er den eneste valuta som du kan bruke når du skal kjøpe NFT:er på Socio sin plattform. Valutaen kan brukes for å kjøpe NFT:er som er merket med forskjellige lag. Det er en type måte å vise support for lagen din. Det er også derfor denne type tokens går under navnet fan tokens. NFT:ene utstedes av Fan Tokens Offerings og er lagret på Socio sin sideblokkjede, hvilken har en Proof of Authority mekanism.

Hvordan fungerer valutaen

Når du kjøper disse NFT-ene viser du ikke bare support for lagen din, men du har faktisk også mulighet for å være med å blant annet stemme og ha meninger rundt ting i foreningen.

Et eksempel på hvor en slik stemmegivning har gjennomførts, er i laget Juventus. Når laget skulle bytte ut den sangen som spilles når det blir mål, ble sangen “Song 2” fra Blur stemt frem. Det er også denne vi nå hører i høyttalerne når Juventus lager mål på hjemmebane.
De lag som er inkludert i økosystemet på Socio sin plattform kan også tilby fine fordeler til de som eier deler av lagen sine tokens. Noen lag har for eksempel VIP-plasser, live online møter med spillerne, spesiell merch og lignende.

Kursutvikling for CHZ Coin frem til nå

Sport er stort over hele verden og det er en lur idé som Socio har med sine Chiliz. Her er det nemlig to typer investorer som tiltrekkes. Først har vi selvfølgelig de som elsker sport og som ønsker å vise lojalitet for lagen sin. Vi har også de som kun er der for å investere.

CHZ har en god egenskap ved at den har vist seg litt ekstra stabil, når andre kryptovalutaer har hatt en høy volatilitet. Det er imidlertid en god prisforskjell også på CHZ sett over tid.
Fra starten av lå prisen på Chiliz på omtrent $0.008. Den har siden hvert oppe i nesten $0.57, men er idag nede på $0.23 ett sted. Unntatt en nedover tur tidligere i år, hvor prisen dippet stadig nedover en tur, har den i siste tid holdt seg ganske stadig i pris.

Sånn får du kjøpt CHZ

Det finnes flere forskjellige plattformer hvor du får kjøpt CHZ i dag. Vi skal se på hvordan du gjør hvis du er interessert i å investere i denne valutaen.

Steg 1 – Ha en plass å lagre valutaen

For å kjøpe CHZ trenger du noen sted å lagre din valuta. Det kan du enten gjøre ved å ha en krypto lommebok, eller ved å lage en konto på en plattform som tilbyr oppbevaring av krypto som du kjøper direkte på plattformen.

Har du lyst på en krypto lommebok som ikke er tilknyttet en spesifikk krypto plattform, kan du bruke enten en som du laster ned (f.eks MetaMask), eller en hard wallet (f.eks Ledger sine wallets).

Hvis du foretrekker å bruke en plattform hvor du kan lagre din valuta direkte på plattformen kan du lage en konto hos for eksempel Binance eller lignende. Det er både fordeler og ulemper med alle typer krypto oppbevaring, så les først og velg siden det alternativ som er greiest for akkurat deg.

Steg 2 – Velg plattform og kjøp valutaen

Når du har bestemt deg for hvilken type lagring du ønsker å bruke, skal du også bestemme fra hvilken plattform du ønsker å kjøpe CHZ. Det er flere plattformer som tilbyr denne valutaen, så husk å se etter et trygt og sikkert alternativ. Deretter er det bare å lage en konto på den plattform du valgt og søke etter CHZ i søkefeltet. Skriv hvor mange CHZ du ønsker å kjøpe og send ut bestillingen.

Hvis du har valgt å lagre valutaen på den plattformen du brukte for kjøpet trenger du ikke å gjøre noe mere. Hvis du har valgt en annen lommebok trenger du også å overføre valutaen til denne. Det gjør du da ved hjelp av den unike adressen som er til lommeboken din.

Andre altcoin alternativer som vi anbefaler

Selv om du har lyst til å investere i CHZ, skal du aldrig ha alle eggene i samme kurven. En diversifisert portefølje er viktig for all slags investering, også krypto. Derfor har vi samlet sammen noen gode altcoins som vi liker og som vi tror kan få en god utvikling i pris fremover.

Dash 2 Trade

Dash 2 Trade har en mål om å gjøre krypto tilgjengelig for alle typer investorer – også nybegynnere. Dette vil bli gjort blant annet ved hjelp av en brukervennlig plattform med god informasjon og forskjellige verktøy som kan brukes for å gjøre krypto trading enklere. Dette har laget en stor interesse for kryptovalutaen D2T, som brukes på plattformen. Faktisk, har den hatt det beste pre salget på hele 2022 – det sier en del om hvor populär denne valutaen er.

RobotEra

Også RobotEra er spådd å få en skikkelig god pre sale under slutten av 2022. Denne plattform tilbyr et metaverse, hvor alle har hver sin robot. Denne går å tilpasses slik at den blir veldig personlig og roboten kan også bli brukt i forskjellige spill. P2E er en viktig grund for plattformen – selvsagt sammen med gode stakingmuligheter.

Den lokale valutaen for RobotEra er $TARO. I tillegg til å bruke denne for staking og spill på plattformen, vil du også ha mulighet for å bruke den til å få kjøpt ulike oppgraderinger og forbedringer til din robot avatar. Du kan også få kjøpt land i RobotEra metaverse, hvor du kan bygge opp hva du har lyst til. Du kan tjene penger gjennom å være delaktig i spillen, for eksempel kan du arrangere konserter og lignende, som du selger billietter til.
RobotEra er på forhåndssalg i dag og dette salg vil kun inkludere tre trinn. Prisøkningen fra første til andre trinn vil være 25%, så det er en fin prisutvikling allerede fra starten av.

IMPT

IMPT er en kryptovaluta som fokuserer på miljøet. Hele økosystemet er veldig gjennomsiktig og for eksempel er der topplister som viser hvilke brukere som har de høyeste poengene, både for investorer og for tilknyttede merker. Idén bak hele plattformen er at du har mulighet for å klimakompensere når du handler. Dette gjør du ved hjelp av å kjøpe NFT:er som kompenserer for de karbonavtrykk som kjøpene dine gir. Over ti tusen forskjellige merker er allerede tilknyttet dette økosystemet og interessen er høy både fra investorer og fra butikker, klesmerker og andre merker. Første trinn i pre salen solgte slutt i 1-2-3 og mange tror at prisen på IMPT vil stikke når forhåndssalget er overstått.

Enda en ting som gjør at IMPT skiller seg ut er at du har mulighet for å brenne tokens, slik at færre er i omløp. I gjengjeld får du da eie andeler i digitale kunstverk, som alltid eies sammen med kunstneren. Også disse andelene er mulig å kjøpe, bytte og selge på IMPT sin markedsplass.

Calvaria

Mange av de som var først på hele krypto greien når Bitcoin først ble lansert var gamers. Det er derfor ikke helt rart at det også er blitt lansert flere metaverse med fokus på denne gruppen, selv om ikke alle har blitt en suksess. Calvaria er en ny plattform som ikke bare har fokus på gamers med god erfaring, men også på nybegynnere. Det gir en bred målgruppe allerede fra starten av.

Her vil du ha mulighet for å kjøpe spillekort, som også har en verdi som NFT-er. Kortene kan du bruke i Calvaria sin metaverse for å utfordre andre spillere til kamp. RIA er den lokale valutaen og denne kan du bruke på flere forskjellige måter på plattformen. Du kan for eksempel bruke den for staking, eller for å oppgradere spillekortene dine.

Også Calvaria sin valuta er på pre sale i dag. Denne er satt til ti trinn og vi har allerede nådd trinn fire. Fra gjeldende trinn til siste trinn kan du regne med at priset blir omtrent dobbelt så høy.

Oppsummering

Det er en god samling av forskjellige typer kryptovaluta å velge mellom og. Selv den som har god erfaring fra kryptoverden kan mange ganger synes det er litt vanskelig å holde seg oppdatert. Forhåpentligvis føler du deg litt mer oppdatert nå som vi gitt deg noen forslag på forskjellige typer kryptovaluta som vi anbefaler.

Felles for de valutaer som vi har nevnt i denne artikkelen er at de alle sammen er spådd en god prisutvikling over tid. De tilhører også forskjellige grener av kryptoverden, slik at de alle kan bli brukt i en godt diversifisert portefølje. Husk imidlertid at du alltid bør lese om hvert valuta som du er interessert i før du begynner å investere i disse. Kun da kan du ta riktig gode valg for din økonomi.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.