ANNONSE: Slik kommer du i bedre form i 2023

Året er på hell, og dette betyr at vi snart står ansikt til ansikt med nyttårsforsettene våre igjen. Og hvis du er en av de som har hatt det å begynne å trene som nyttårsforsett i flere år uten å faktisk komme i gang med det, skal du få noen tips som gjør at det blir en del enklere for deg å ikke bare komme i gang, men også opprettholde den gode rutinen og gjøre den til en helt naturlig del av hverdagen din.

Prioriter riktig utstyr hjemme

Mange liker å trene på treningssenter, men det er absolutt ikke alle dette gjelder for. Her er det utrolig smart å sørge for at du heller har det riktige utstyret hjemme. Dette gjør det mye mer mulig å unngå det dårlige været og trene uansett værforhold på vinterføre. Det å lete etter en romaskin test er en god start. Det å ha en romaskin eller et løpebånd er nemlig et bra sted å begynne, fordi det kan trene både kondisjon og muskler. 

Det å ha litt utstyr til styrke er også veldig fint, og tenk på å skaffe deg noe som kan brukes til mest mulig, slik at du slipper å kjøpe så mye.

Gjør avtaler med deg selv (og gjerne andre)

Det å trene fast handler om å gjøre dette til en helt naturlig del av hverdagen. Her kan du enkelt gjøre dette i begynnelsen ved å få deg en venn du trener sammen med og ikke minst legge inn i kalenderen din når du skal trene – slik at det blir en konkret avtale og ikke bare noe du tenker at du vil.

Motivasjonen vil ikke vare evig, men det er ikke denne som skal bære deg til målet ditt, det er rutine som vil gjøre dette.

Kjøpt bra treningsklær

Motivasjon handler om mange ting,  men en av dem er å ha bra treningsklær som passer til den aktiviteten du faktisk vil drive med, uansett om dette er styrketrening, løping eller en sport.

Riktig utstyr er første skritt på veien til trivsel mens du trener, så her er det viktig å velge noe som føles bra og gir deg mulighet til å bevege deg på en måte som gir deg lyst til å trene. Spesielt i  begynnelsen vil dette ha stort utslag. Det å ha det bra på trening og ikke minst også føle at du ser bra ut, er en god start.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.