Nytt år og nye muligheter: Her er nordmenns datingforsetter for 2021

cafe

Nok et år har gått, og det er på tide å se fremover for å se hva 2021 har å tilby. Januar innebærer også nye forsetter for mange, ikke minst når det gjelder dating.

Ifølge den siste undersøkelsen til den globale datingappen happn har mer enn halvparten av alle single et nyttårsforsett i forbindelse med dating. Det vanligste forsettet? Å date mer.

Trene oftere, spise sunnere eller kanskje være mer positiv? På denne tiden går alle plutselig rundt og snakker om endringene som skal skje det kommende året. Vi snakker selvsagt om nyttårsforsetter. For den som er singel, har 2020 kanskje ikke vært det optimale datingåret. Men hvordan gjenspeiler det nyttårsforsettene til single?

Les også:  3 av 10 planlegger bilferie i Norge i sommer

Datingappen happns siste kartlegging avslører at 57 prosent av alle single har et eller annet mål for dating i det nye året. Listen toppes ikke overraskende av ønsket om å date mer! Deretter følger målsetninger om eget velvære – som ikke å føle stress over å date, våge å være åpen for nye muligheter og være ærlig mot seg selv og sine ønsker.

Les også:  Den nye trendgrønnsaken: Brokkolini

– Det er viktig å ta utgangspunkt i seg selv når man setter opp et målbilde for datingen. Det skal være morsomt og utfordrende på et nivå som holder i lengden. Å telle antall dater er kanskje ikke riktig vei å gå for alle, men for enkelte kan det skape et positivt resultat. Benytt anledningen og legg til rette forutsetningene for et godt nytt og vellykket datingår. Å være åpen for nye møter handler om din egen innstilling: ”What you see is what you attract”. Så la oss være positive og optimistiske i år!, sier Marine Ravinet, Head of Trends i happn.

Les også:  Den nye trendgrønnsaken: Brokkolini

Toppliste – Nordmenns datingforsetter 2021:

1. Jeg vil date mer i 2021
2. Jeg ønsker ikke å stresse i forbindelse med dating
3. Våge å slå til når mulighetene byr seg
4. Være tro mot meg selv og det jeg ønsker
5. Bli mer åpen for å møte og snakke med nye mennesker

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.