Vendela og Petter gifter seg på TV 2

tv2

Petter Pilgaard (42) og Vendela Kirsebom (55) møttes for første gang i «Farmen kjendis» for seks år siden. Nå blir det TV-bryllup i den nye serien «Vendela + Petter gifter seg».

Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard ble Norges nye superpar etter at de møttes på «Farmen kjendis». Turtelduene er fortsatt like forelsket, og har nå ett mål for øyet: Det store bryllupet som skal finne sted i Oslo i juni. 

– Vi har hatt gleden av å følge Vendela og Petter helt siden det oppstod en spesiell relasjon mellom dem på «Farmen kjendis» sommeren 2016. Nå gleder vi oss til å bli med det forelskede paret gjennom alle bryllupsforberedelsene og helt frem til deres store dag, sier Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2.

Les også:  De gir oss 17. mai-festen på NRK

To år har gått siden TV 2 fulgte paret sist i «Vendela + Petter». De har utsatt bryllupet på grunn av koronaviruset – og er nå endelig klare for å samle venner, familie og resten av Norge til vårens vakreste eventyr.

– Vi gleder oss til å endelig kunne invitere til stor fest etter å ha ventet i over to år på grunn av pandemien, sier Petter Pilgaard.

Les også:  Fotball-EM: Klare for fotballfest på TV 2 og NRK

Vendela og Petter får virkelig kjent på hvor mye planlegging, tidspress og nerver et bryllup fører meg seg. Paret opplever stor interesse og nysgjerrighet rundt bryllupet.

– Jeg blir stadig rørt over at det er så mange som heier på oss og som gleder seg med oss, og det blir veldig hyggelig å invitere seerne med på alt fra forberedelsene og til den store dagen, sier Vendela Kirsebom.

I «Vendela + Petter gifter seg» får seerne blant annet bli med på kjoleprøving med Vendelas forlover Jan Thomas, øving til brudevalsen med danseproff Santino fra «Skal vi danse» og Petters utdrikningslag i Marbella med Lothepus.

Les også:  Bloggerne på TV 2: Fem nye profiler

TV-kameraene følger også innkjøp av gifteringer, kake- og vinsmaking, bordplassering og øving på taler.

– Seerne har fulgt oss siden «Farmen Kjendis» og gjennom tre sesonger av «Vendela + Petter». Selvsagt er det helt naturlig å dele den store dagen med våre trofaste følgere, avslutter Petter.

«Vendela + Petter gifter seg» får premiere 9. juni på TV 2 Play og TV 2 Livsstil. Det er totalt 8 episoder, og to nye episoder blir tilgjengelig hver torsdag.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.