TV 2 sikret seg La Liga-rettigheter frem til 2026

tv2

Spanske La Liga og TV 2 har inngått en attraktiv femårsavtale som sikrer mediehuset rettighetene til samtlige 380 kamper hver sesong, fra høsten 2021.

– Selv i koronakrisen er det viktig å tenke langsiktig for å sikre det beste innholdet på TV 2s plattformer. Dette er en eksklusiv avtale for en av de aller viktigste fotballrettighetene i markedet. Med lag som Barcelona og Real Madrid, samt spillere i verdensklasse; Lionel Messi og vår egen Martin Ødegaard i sentrale roller, blir dette en spennende liga å følge i årene som kommer, sier sjefredaktør og administrerende direktør Olav T. Sandnes i TV 2.

Les også:  Bodøjentene Linnea (14) og Thea Kristine (14) måler seg mot Norges beste fotballjenter

Kampene fra La Liga vil bli vist på TV 2s ulike kanaler og plattformer, men det er ennå ikke avklart i detalj hvor og hvordan kampene vil sendes.

– Spansk fotball – og da spesielt juvelen La Liga – har et stort potensial som ennå ikke er tatt ut i Norge. Vi gleder oss til å bygge denne rettigheten med kunnskap og lidenskap. Vi har en svært motivert redaksjon som gleder seg til å ta fatt på en ny utfordring. La Liga representerer nye, spennende muligheter i årene som kommer, og vi har ambisjoner om å løfte interessen for spansk fotball til nye høyder. Det fortjener en så fascinerende og attraktiv rettighet, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

Les også:  Glimt med uavgjort borte mot Vålerenga

TV 2 sender inneværende sesong maksimalt tre kamper per runde fra La Liga, i samarbeid med Strive/IMG. I disse dager er kamper også i denne serien utsatt på ubestemt tid. Den nåværende avtalen gjelder ut sesongen 2020/2021. De neste to årene vil norske seere finne nær all attraktiv fotball hos TV 2; UEFA Champions League, norsk landslagsfotball, UEFA Euro 2020, spanske La Liga, engelske Premier League, samt UEFA Europa League neste sesong.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.