Glimt tapte borte mot Dinamo Zagreb – Ute av Champions League

glimt

Bodø/Glimt besøkte Dinamo Zagreb på hjemmebane i en heksegryte onsdag kveld for returoppgjøret i playoff til Champions League-kvalifisering. Glimt ledet 1-0 og kunne gå videre med seier eller uavgjort. Men slik gikk det ikke.

Etter bare 5 minutter setter Orsic inn 0-1 for Dinamo Zagreb. Kampen er jevn etter dette, men så setter Petkovic inn et brassespark inn bak Haikinen og stillingen er 0-2 til Dinamo Zagreb (sammenlagt 1-2) som er stillingen til pause.

Etter pausen kommer Glimt inn i kampen og det hagler med målsjanser til Glimt. Nysigneringen Albert Grønbæk setter inn 1-2 for Glimt. De helgule har flere muligheter etter dette, men sløser med sjansene.

Kampen går til ekstraomganger siden sammenlagt stilling er 2-2, noe som virker som en fordel for Glimt siden Dinamo Zagreb-spillerne virker slitne. Men de har mer på lager.

I sluttminuttene prøver Glimt å avgjøre kampen, men det det er Dinamo som ufortjent får ett mål og stillingen er 1-3 etter Josip Drmic scorer. Bare et par minutter før slutt punkterer Bockaj kampen og stillingen blir 1-4 til Dinamo Zagreb.

Glimt er dermed ute av Champions League, men er nå automatisk videre med i Europaligaen.