Dette blidet er kåret til verdens vakreste i 2017

cewe bilde

Vinnerne av verdens største, åpne fotokonkurranse i 2017, Our world is beautiful, ble nylig kåret på Deutsches Fotomuseum i Markkleeberg ved Leipzig. Over 22.000 deltagere sendte inn mer enn 183.000 bilder til fotokonkurransen som ble organisert av CEWE.

Mellom de mange unike motivene var det Janne Kahila fra Finland, som med bildet sitt fra Færøyene vant hovedpremien. Janne kunne dermed ta med hjem CEWE Photo Award, en valgfri reise, fotoutstyr og fotoprodukter til en samlet verdi av mer enn 80.000 kr.

Les også:  Dette er julens mest populære reisemål

Deltagerne i fotokonkurransen Our world is beautiful ble bedt om å sende inn bilder i seks kategorier: Sport, Mennesker, Landskap, Arkitektur, Transport og infrastruktur og Natur. Juryen mente at Janne Kahila oppfylte konkurransens motto med bildet sitt, som med fascinerende kontraster mellom land og hav samt lys og mørke skildrer jordens skjønnhet. Bildet viser et lite kapell på en bakketopp, som demonstrerer menneskets innflytelse på en ellers uberørt natur.

Les også:  Topp 10: Hit reiser vi for å feire jul

– Vi har alle våre yndlingssteder hvor vi elsker å være. Yndlingsstedet mitt er på toppen av Kalsoy på Færøyene. En 360-graders panoramautsikt med loddrette klipper er utrolig sjarmerende. Bildet er et resultat av tre eksponeringer på 30 sekunder hver, så jeg kunne illustrere skyenes bevegelser, sier den finske vinneren selv om bildet sitt.

I alt ble 1.000 vinnere tildelt priser til en verdi av mer enn 750.000 kr.

Les også:  Datingekspertens fem beste tips til en god førjulsdate

– Vi er enormt glade for den store tilslutningen, både fra amatørfotografer og profesjonelle fotografer i Norden. Det er andre år på rad at en fotograf fra Norden er blant de seks beste bildene – og jeg er helt sikker på at det ikke er siste gang. Vi har mange ekstremt dyktige fotografer i Norden, og kvaliteten av bidragene deres er veldig høy, sier Administrerende direktør i CEWE Norge, Ané Gyldholm.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.