Tryg Forsikring: – Ta norgesferie i år!

lofoten moskenes

Reiserådet ble forlenget til 15. mai, og UD varsler at reiserådet kan bli ytterligere forlenget.

– Vi oppfordrer til norgesferie i år, og vil ikke anbefale kjøp av reiser til utlandet denne sommeren, sier kommunikasjonssjef Ole Irgens i Tryg Forsikring.

– Med Utenriksdepartementets nye reiseråd, som kom i dag, er det svært usikkert om sommerferie til utlandet i det hele tatt vil være mulig, sier han.

Les også:  Snøfreser får naboer til å klikke

– Reiseforsikringen dekker ikke avbestilling av reiser som er bestilt når landet du reiser til er rødt. Dette gjelder selv om landet blir grønt på avreisetidspunktet, sier Irgens.

– Forsikringen vil heller ikke dekke skader eller sykdom som inntreffer dersom landet er rødt på avreisedato, sier han videre.

Irgens sier også at reiseforsikringen heller ikke dekker konkurs hos selskapet du har kjøpt en reise hos.

Les også:  Nordland: Halvparten kjører halvveis i blinde!

– Mange selskap gir omfattende avbestillingsgarantier, men disse vil falle bort dersom reiseselskapet eller flyselskapet skulle gå konkurs, fremholder han.

– Dersom du bestiller reise til utlandet nå, kan du risikere at du bruker feriepengene på en dyr reise som du ikke får brukt og heller ikke får refundert, sier Irgens, som har følgende oppfordring:

– Vi anbefaler at nordmenn ferierer innenlands i år. Støtt norsk reiselivsnæring og bruk feriepengene på en norgesferie.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.