tryg forsikring

Nå starter fellesferien, og innbruddsesongen

Sommerferien er høytid for vinningskriminelle, og i år forventer politiet en økning i antall innbrudd. Likevel vil 7 av 10 kun låse døren når de drar på ferie, viser en spørreundersøkelse for Sector... Les mer »
bil ratt speedometer

Forventer mange ulykker i fellesferien

Fellesferien er i gang, og Tryg Forsikring forventer mange trafikkulykker de nærmeste dagene. – Det er allerede kødannelser ut av mange byer, og vi har registrert en god del ulykker allerede, sier... Les mer »
tryg

Tryg Forsikring advarer: Antall båtbranner øker kraftig

Antall fritidsbåtbranner første kvartal i år er nær en dobling sammenlignet med fjoråret, og dette bekymrer Tryg Forsikring. – I år er det enda flere båter med ferske båteiere til sjøs, og... Les mer »
bil ratt speedometer

Ny undersøkelse: En av tre kjører bil oftere enn før

Hele 33 prosent kjører bil oftere enn før på grunn av fare for å bli smittet ved bruk av kollektivtransport, viser en fersk undersøkelse foretatt for Tryg Forsikring. – Vi setter dette... Les mer »
lofoten moskenes

Tryg Forsikring: – Ta norgesferie i år!

Reiserådet ble forlenget til 15. mai, og UD varsler at reiserådet kan bli ytterligere forlenget. – Vi oppfordrer til norgesferie i år, og vil ikke anbefale kjøp av reiser til utlandet denne... Les mer »
tryg

Frykter rekordmange båtskader i år

Påsken er høysesong for sjøsetting av fritidsbåter, og med smittevernrestriksjoner forventes økt trafikk på sjøen. – Høyt båtsalg og mange ferske båteiere gjør at vi frykter rekordmange båtskader i år, sier Torbjørn Brandeggen... Les mer »
slalom gutt barn

Vinterferie: Dette dekker ikke reiseforsikringen

Korona til tross, tusenvis av nordmenn tilbringer nå eller neste uke vinterferien ved skianlegg rundt om i landet. Mange kjøper ikke kostbart alpinutstyr, men leier det istedet ved behov. Men hva hvis det... Les mer »
hytte vinter ferie

Kraftig økning i frostskader

En lang kuldeperiode har preget hele landet, og skademeldingene renner inn hos Tryg Forsikring som har registrerte nær 20 prosent økning i antall frostskader hittil i år. – Vi har allerede hundrevis av skadesaker, alt... Les mer »
vinter

Dette dekkes ikke av bilforsikringen

Frost er ikke bilens beste venn, men bileiere kan lett unngå en av vinterens mest unødvendige utgifter. – Altfor mange glemmer å slå av vindusviskerne når de parkerer for kvelden, sier Torbjørn... Les mer »
Foto: Torstein Rasmussen

Mange skader i Nord-Norge etter «Frank»

Tryg Forsikring har per fredag ettermiddag registrert 19 skadesaker etter uværet «Frank» i Nord-Norge samt 3 etter springflo i Oslofjorden torsdag/natt til fredag. Stormskadene i nord gjelder hovedsaklig skader på tak hvor takstein... Les mer »