tryg

Uvær i fjellet: Slik kjører du kolonnekjøring

Fredag ettermiddag var flere fjelloverganger stengt som følge av dårlig vær, og det vil fortsette lørdag. Samtidig er det lange køer og kolonnekjøring mange steder. – Er man uvant med kolonnekjøring er det sjelden... Les mer »
tryg

Tryg: – For mange drukningsulykker

I fjor mistet 88 personer livet i drukningsulykker i Norge, en økning på 17 prosent fra året før: – Det er tragisk at antallet som drukner igjen øker, til tross for flere... Les mer »
black friday

3 av 10 har møtt stressede sjåfører under Black Week

Mandag starter årets Black Week, en uke med flust av tilbud, og ofte lange bilkøer til og fra de store kjøpesentrene. I en fersk spørreundersøkelse for Tryg Forsikring svarer 29 prosent av... Les mer »
natt tog

Nå kommer snøen – Få på vinterdekkene

I dag kan det bli glatt når den første snøen kommer til de nordvestlige fjelltraktene i Sør-Norge. Tryg Forsikring ber bilister som skal i høyden om å få på vinterdekkene. – Skal du... Les mer »

Bagasjekaos i sommer

Streik og bagasjekaos medvirket til at Tryg Forsikring hadde over dobbelt så mange reisesaker i sommer som i fjor. – Aldri før har vi hatt så mange saker med forsinket bagasje, og totalt... Les mer »
småbåt

Færre båtskader i sommer enn forventet

Antall båtskader i juni er halvert i forhold til juni i fjor, og tendensen fortsetter, viser tall fra Tryg Forsikring. – Mye tyder på at det er langt færre båter på sjøen... Les mer »
politi

Forventer mange bilskader i fellesferien

Fellesferien er i gang, og med flystreik og økt biltrafikk på veiene forventer Tryg Forsikring mange bilskader de nærmeste ukene. – Våre bilskadetall hittil i år har økt med 15 prosent, og... Les mer »
bil hund

Slik pakker du feriebilen

Tusenvis vil snart starte fellesferie, og også i år vil mange velge bilferie. Men ikke alle vet hvordan man pakker bilen sikkert. Tidligere spørreundersøkelser fra Tryg viser at 1 av 4 ikke... Les mer »
sykkehjelm

Ny undersøkelse: Kun 1 av 10 bruker hjelm på elsparkesykkel

I en fersk spørreundersøkelse for Tryg Forsikring og Trygg Trafikk svarer kun 13 prosent av brukerne av elsparkesykkel at de bruker hjelm hver gang de kjører. – Det er et veldig lavt... Les mer »
fritidsbåt

6 av 10 ønsker lavere promillegrense til sjøs

I en fersk spørreundersøkelse for Tryg Forsikring svarer 62 prosent at de ønsker at promillegrensen til sjøs senkes fra dagens 0,8 i promille til 0,2. Likt det som gjelder for bil. –... Les mer »