uvær

Tryg: Antallet skademeldinger øker i Bodø

Tryg Forsikring har fredag morgen registrert 150 skader i forbindelse med ekstremværet «Ingunn». – Det er en økning på over 100 siden i går morges, og nye skademeldinger fortsetter å strømme inn,... Les mer »
lofoten

Tryg: Over 80 uværsskader i nord

Tryg Forsikring har per tirsdag klokken 13 registrert over 80 skader i Nord-Norge i forbindelse med uværet de siste dagene. De forventer flere skader når ekstremværet «Ingunn» treffer land onsdag. – I nord er... Les mer »
Foto: Torstein Rasmussen

Ekstremværet «Ingunn»: Hold deg inne!

– Ikke ta unødig risiko for å redde verdier. Hold deg inne og følg råd fra offentlig myndighet, sier pressesjef Ole Irgens i Tryg Forsikring. Ekstremværet Ingunn treffer kysten fra Stad til... Les mer »
tryg

Ny undersøkelse: 1 av 10 har hatt vann- eller frostskade i år

I en fersk spørreundersøkelse for Tryg Forsikring svarer 10 prosent at de har hatt en vann- eller frostskade på grunn av sprengkulda etter nyttår. – Nå er et væromslag på vei med... Les mer »
hytte vinter ferie

Frykter dyr strøm kan gi mange frostskader

Ekstremkulda er her, og strømprisen fyker i været. – Vi frykter at dyr strøm vil bidra til flere frostskader, særlig i fritidsboliger. Mange slår av varme i enkeltrom for å spare penger, men... Les mer »
tryg

Bilforsikringen dekker ikke dette i kulda!

Ekstremkulda vil kunne skape problemer for mange bileiere. Et av disse er vindusviskermotorer som ryker idet folk starter bilen på morgenen med vindusviskere som er frosset fast i frontruten. – Det er fort... Les mer »
bil ratt speedometer

Nå bulkes julen inn

I en fersk undersøkelse for Tryg Forsikring svarer 44 prosent at de tenker bruke bilen til julehandelen. – Det tilsvarer over en million personbiler på veiene de siste dagene før jul, og... Les mer »
vinter biler

3 av 10 unge krasjer og stikker av!

Nå starter Black Week, en av de verste bulkeukene i året. I en undersøkelse for Tryg Forsikring svarer 35 prosent av bilister under 30 år at de har bulket en annen parkert... Les mer »
vinter

4 av 10 kan ikke sjekke alderen på bildekk selv

I en undersøkelse for Tryg Forsikring svarer 44 prosent av bileiere at de ikke vet hvordan de sjekker alderen på dekkene sine selv. – Mange kjører rundt med gamle dekk, og mange... Les mer »
fly reise ferie

Tryg dekker evakuering av Israel-turister

Tryg dekker evakuering av norske reisende som vil tidligere hjem fra Israel. Selskapet har mandag ettermiddag fått 13 henvendelser fra kunder som vil evakueres, og vil dekke tidlig hjemreise for disse, opplyser... Les mer »