veier

Høstferie og snø – Få på vinterdekkene!

Mens store deler av Øst- og Sørlandet avslutter høstferien i helgen, starter den for mange andre. Det er ventet stor trafikk i dag og i helgen, og skal du til fjells bør... Les mer »
speedbåt

Kraftig nedgang i antall båttyverier

Antall båttyverier i sommer var nær halvert sammenlignet med sommeren i fjor, viser ferske tall fra Tryg Forsikring. Koronapandemien og delvis stengte grenser er trolig en del av årsaken. – Ferske analyser... Les mer »
reiser ferie

Trygs reiseforsikring tilbake til normalen

Tryg Forsikrings reiseforsikring gjelder som normalt fra 1. oktober i takt med at Utenriksdepartementet opphever det globale reiserådet fra samme dato. – Etter 18 måneder med restriksjoner forbundet med koronapandemien er vi... Les mer »
tryg

Tryg har passert livbøye nummer 50.000

Tryg Forsikring har siden 1952 satt ut tusenvis av livbøyer over hele Norge. Nylig ble nummer 50.000 registrert, og milepælen ble fredag markert da Redningsselskapet region vest fikk tildelt en egen æresbøye.... Les mer »
tryg

Tusenvis av studenter kan ta det med ro

Over 300.000 studenter har nylig startet studier ved landets universiteter og høyskoler. Selv om mange av disse flytter på kollektiv, hybel eller leilighet for første gang, trenger de fleste likevel ikke tenke på... Les mer »
bolig kjøkken brann

Frykter økning i nattmatbranner

Over 300.000 studenter ved Universiteter og Høgskoler starter i disse dager på studiene sine.  Pandemien har resultert i rekordmange studenter. Mange flytter i egen bolig for første gang, enten alene eller i... Les mer »
tryg

Hundrevis av livbøyer forsvunnet: – Kan bli fatalt

Etter en sommer med 28 druknede fortviler Tryg Forsikring over at hundrevis av deres livbøyer har forsvunnet eller blitt utsatt for hærverk i år. – Livbøyen er ikke et leketøy, den er... Les mer »
tryg

Tryg Forsikring innfører skadetakst via live video

Årlig kjører Tryg Forsikrings takstfolk for bygning og eiendeler over 250.000 kilometer på takst- og befaringsoppdrag. Nå innfører selskapet skadebefaring via live video, noe som vil redusere bilkjøringen dramatisk samtidig som kundene... Les mer »
lynx

Lynskader for millioner i juli

Tryg Forsikring hadde over 45 prosent flere lynskader i juli i år sammenlignet med juli i fjor. – Jeg har aldri vært borti at vi har hatt så mange lynskader midt på sommeren... Les mer »
tryg forsikring

Nå starter fellesferien, og innbruddsesongen

Sommerferien er høytid for vinningskriminelle, og i år forventer politiet en økning i antall innbrudd. Likevel vil 7 av 10 kun låse døren når de drar på ferie, viser en spørreundersøkelse for Sector... Les mer »