elsparkesykkel

1 av 4 vil forby elsparkesykkel

I en fersk spørreundersøkelse for Tryg Forsikring og Trygg Trafikk svarer 23 prosent at det bør innføres forbud mot all bruk av elsparkesykkel i Norge. – Det er overraskende mange. 1 av... Les mer »
tryg

70-åringen som gjør Norge tryggere

Livbøyen fyller 70 år i år, og Tryg Forsikring markerer jubileumet med å utplassere rekordhøye 4500 nye livbøyer over hele Norge. – Tryg-bøyen er en del av vårt samfunnsoppdrag og DNA og... Les mer »
Elsparkesykkel

Ny undersøkelse: 5 av 10 vil forby elsparkesykkel på fortau

I en fersk spørreundersøkelse svarer 52 prosent at det bør innføres forbud mot å bruke elsparkesykkel på fortau. Høyest andel finner en i Oslo. – Dette er ett av forslagene til ytterligere... Les mer »
hytte vinter ferie

Påskeferie i leid hytte? Ta med egen røykvarsler!

Påskeferien står for døren, og mange vil i år tilbringe tid i leid hytte. Tryg Forsikring og Brannvernforeningen råder leietakere av hytte å ta ekstra forholdsregler for å redusere risikoen for brann... Les mer »
tryg

Mye snø truer mange hyttetak

Store snømengder har ført til at mange hyttetak en rekke steder i Norge er dekket av mer og mer kompakt snø. Dersom taket skulle kollapse under vekten av tung snø kan det... Les mer »
jul

Rekordmange skaffer seg hund eller katt

Antall katter og hunder fortsetter å øke i Norge i korona-tiden: Forsikringsselskapet Tryg har fått over 5.000 nye firbeinte bestevenner som forsikringsobjekter i 2021, en vekst på 17 prosent. – Det er... Les mer »
lofoten

Tryg i full beredskap for «Gyda» – Dette dekker forsikringen

Tryg Forsikring øker beredskapen før ekstremværet Gyda slår inn over Norge for alvor: – Vi er klare til å håndtere et betydelig antall skader etter uværet, sier kommunikasjonssjef Ole Irgens i Tryg.... Les mer »
dårlig vær

Ekstremvær på vei – Tryg forventer skader

Tryg Forsikring forventer mange skader i forbindelse med ekstremværet «Gyda» som er meldt onsdag og torsdag. – Har du båt på sjøen må du sikre den med en gang. Det er sjelden... Les mer »
fyrverkeri

Nyttårsfyrverkeri – 41 skadd de siste årene

Fyrverkeri forårsaker hvert år alvorlige personskader. De tre siste årene har 41 personer havnet på sykehus med øyeskader etter bruk av fyrverkeri nyttårsaften. Kun tre av disse oppgir at å ha brukt... Les mer »
flyplass

3 av 10 har endret planer for utenlandsferie neste år

I en fersk spørreundersøkelse for Tryg Forsikring svarer 3 av 10 at de har endret planlagt utenlandsferie neste år på grunn av koronasituasjonen. – Jeg tror mange er usikre på hvor lenge... Les mer »