bilverksted

Kø for EU-kontroll før fellesferien

Etter at 187.000 biler fikk tilbud om utsatt EU-kontroll i mars og april på grunn av koronakrisen, er det nå voldsom pågang fra bileiere som trenger å få bilen godkjent før fellesferien.... Les mer »
tryg

Frykter rekordstore skader etter årets flom

Årets vårflom kan bli en av de største på mange år, og gjøre skader for mange hundre millioner kroner. – Vi tror skadene kan komme opp i en halv milliard kroner, sier... Les mer »
fritidsbåt

Fire av ti vil bruke båten mer i år

Interessen for fritidsbåt har gått kraftig opp i kjølvannet av koronakrisen. Fire av ti vil bruke båten mer i år enn tidligere, viser en spørreundersøkelse for Tryg Forsikring. – Vi tror det... Les mer »
bolig kjøkken brann

Mest redde for brann

Når nordmenn er hjemme, er brann det de frykter mest. Det viser en undersøkelse foretatt av Sector Alarm. – Bruk gjerne ledig tid til å holde brannøvelser og sjekke røykvarslere, sier sikkerhetsekspert... Les mer »
sommer natur

Fire av ti planlegger mer bruk av hytta

Koronakrisen har medført at svært mange nordmenn planlegger Norgesferie i sommer. I en fersk spørreundersøkelse svarer nær fire av ti at de planlegger mer bruk av hytta i år enn tidligere. Det... Les mer »
bilverksted

To av ti lar være å skifte dekk

Fredag 1. mai skal piggdekkene av over hele landet, med unntak der det kan være nødvendig etter forholdene. De fleste kjører med piggfrie vinterdekk, men ikke alle kommer til å skifte disse... Les mer »
fritidsbåt

Bruk båten med vett i påsken!

Kos deg i båten i påsken, men vær ekstra forsiktig og dra ikke på lange turer. Det er rådet fra Kongelig Norsk Båtforbund og deres samarbeidspartner Tryg Forsikring. Påsken er starten på... Les mer »
lufthavn ferie

Jobber på spreng med å få nordmenn hjem

Tryg Forsikring har stor pågang fra kunder som ønsker hjelp etter at Utenriksdepartementet frarådet alle reiser til utlandet lørdag morgen. – Vi jobber for å hjelpe alle, men må prioritere dem som... Les mer »
bridge

Fraråder utenlandsreiser nå

I forbindelse med corona-utbruddet fraråder Tryg Forsikring folk å legge ut på utenlandsreise nå. – Flytrafikken til og fra de mest smitteutsatte områdene er i ferd med å stoppe helt opp, og... Les mer »
italia

Coronaviruset: Reiseforsikringen dekker hele Italia

I forbindelse med utbredelsen av coronavirus utvider Tryg Forsikring avbestillingsdekningen til også å gjelde hele Italia. Fra før dekkes Kina, Sør-Korea og Tirol i Østerrike. – Vi følger Norske myndigheters reiseråd og... Les mer »