lofoten moskenes

Tryg Forsikring: – Ta norgesferie i år!

Reiserådet ble forlenget til 15. mai, og UD varsler at reiserådet kan bli ytterligere forlenget. – Vi oppfordrer til norgesferie i år, og vil ikke anbefale kjøp av reiser til utlandet denne... Les mer »
tryg

Frykter rekordmange båtskader i år

Påsken er høysesong for sjøsetting av fritidsbåter, og med smittevernrestriksjoner forventes økt trafikk på sjøen. – Høyt båtsalg og mange ferske båteiere gjør at vi frykter rekordmange båtskader i år, sier Torbjørn Brandeggen... Les mer »
slalom gutt barn

Vinterferie: Dette dekker ikke reiseforsikringen

Korona til tross, tusenvis av nordmenn tilbringer nå eller neste uke vinterferien ved skianlegg rundt om i landet. Mange kjøper ikke kostbart alpinutstyr, men leier det istedet ved behov. Men hva hvis det... Les mer »
hytte vinter ferie

Kraftig økning i frostskader

En lang kuldeperiode har preget hele landet, og skademeldingene renner inn hos Tryg Forsikring som har registrerte nær 20 prosent økning i antall frostskader hittil i år. – Vi har allerede hundrevis av skadesaker, alt... Les mer »
vinter

Dette dekkes ikke av bilforsikringen

Frost er ikke bilens beste venn, men bileiere kan lett unngå en av vinterens mest unødvendige utgifter. – Altfor mange glemmer å slå av vindusviskerne når de parkerer for kvelden, sier Torbjørn... Les mer »
Foto: Torstein Rasmussen

Mange skader i Nord-Norge etter «Frank»

Tryg Forsikring har per fredag ettermiddag registrert 19 skadesaker etter uværet «Frank» i Nord-Norge samt 3 etter springflo i Oslofjorden torsdag/natt til fredag. Stormskadene i nord gjelder hovedsaklig skader på tak hvor takstein... Les mer »
hytte vinter ferie

Frykter frostskader på hytter

Minusgradene herjer i store deler av landet og vinterkulda har også inntatt høyfjellet. Mange hytteeiere risikerer å møte en frostskadet hytte neste gang de tar turen. – Vi opplever at stadig flere... Les mer »
pynt lys dekor

Tryg Forsikring: – Alkohol og fyrverkeri kan bli en dyr cocktail

Hvert år forårsaker fyrverkeri alvorlige skader på personer, biler og bygninger. Men dersom en medvirker til fyrverkeri-brann eller skade og har vært uaktsom kan det bli en dyr start på det nye året. –... Les mer »
fyrverkeri

Nyttårsfyrverkeri – Så mange ble skadd i fjor

Fyrverkeri forårsaker hvert år alvorlige personskader. Nyttårsaften i fjor ble det registrert 15 øyeskader, fire alvorlige, og flere titalls personskader i forbindelse med fyrverkeri. De tre siste nyttårsfeiringene har 40 personer fått øyeskader.... Les mer »
tryg forsikring

Ikke gjør denne tabben i jula!

Også i år kommer tusenvis av nordmenn til å falle for fristelsen etter julemiddagen, når bordet skal ryddes, oppvaskmaskinen fylles og gaveutdelingen begynne. Men å skylle julefettet ut i vasken i varmt... Les mer »