natt tog

Nå kommer snøen – Få på vinterdekkene

I dag kan det bli glatt når den første snøen kommer til de nordvestlige fjelltraktene i Sør-Norge. Tryg Forsikring ber bilister som skal i høyden om å få på vinterdekkene. – Skal du... Les mer »

Bagasjekaos i sommer

Streik og bagasjekaos medvirket til at Tryg Forsikring hadde over dobbelt så mange reisesaker i sommer som i fjor. – Aldri før har vi hatt så mange saker med forsinket bagasje, og totalt... Les mer »
småbåt

Færre båtskader i sommer enn forventet

Antall båtskader i juni er halvert i forhold til juni i fjor, og tendensen fortsetter, viser tall fra Tryg Forsikring. – Mye tyder på at det er langt færre båter på sjøen... Les mer »
politi

Forventer mange bilskader i fellesferien

Fellesferien er i gang, og med flystreik og økt biltrafikk på veiene forventer Tryg Forsikring mange bilskader de nærmeste ukene. – Våre bilskadetall hittil i år har økt med 15 prosent, og... Les mer »
bil hund

Slik pakker du feriebilen

Tusenvis vil snart starte fellesferie, og også i år vil mange velge bilferie. Men ikke alle vet hvordan man pakker bilen sikkert. Tidligere spørreundersøkelser fra Tryg viser at 1 av 4 ikke... Les mer »
sykkehjelm

Ny undersøkelse: Kun 1 av 10 bruker hjelm på elsparkesykkel

I en fersk spørreundersøkelse for Tryg Forsikring og Trygg Trafikk svarer kun 13 prosent av brukerne av elsparkesykkel at de bruker hjelm hver gang de kjører. – Det er et veldig lavt... Les mer »
fritidsbåt

6 av 10 ønsker lavere promillegrense til sjøs

I en fersk spørreundersøkelse for Tryg Forsikring svarer 62 prosent at de ønsker at promillegrensen til sjøs senkes fra dagens 0,8 i promille til 0,2. Likt det som gjelder for bil. –... Les mer »
elsparkesykkel

1 av 4 vil forby elsparkesykkel

I en fersk spørreundersøkelse for Tryg Forsikring og Trygg Trafikk svarer 23 prosent at det bør innføres forbud mot all bruk av elsparkesykkel i Norge. – Det er overraskende mange. 1 av... Les mer »
tryg

70-åringen som gjør Norge tryggere

Livbøyen fyller 70 år i år, og Tryg Forsikring markerer jubileumet med å utplassere rekordhøye 4500 nye livbøyer over hele Norge. – Tryg-bøyen er en del av vårt samfunnsoppdrag og DNA og... Les mer »
Elsparkesykkel

Ny undersøkelse: 5 av 10 vil forby elsparkesykkel på fortau

I en fersk spørreundersøkelse svarer 52 prosent at det bør innføres forbud mot å bruke elsparkesykkel på fortau. Høyest andel finner en i Oslo. – Dette er ett av forslagene til ytterligere... Les mer »