Thon Hotels tok bronse i Twinings Best Breakfast

frokost hotell

Blant mer enn 400 hoteller tok Thon Hotel Rosenkrantz Oslo 3. plass i Twinings Best Breakfast-konkurransen 2019.

– Mat er et av våre satsningsområder. Det er derfor gledelig at vi hevder oss godt i årets Norges beste frokost-konkurranse. I Thon Hotels strekker vi oss langt for å gjøre en god dag enda bedre for gjestene våre. Vi gjør det vi kan for at våre besøkende skal starte dagen på best mulig vis. Gratulerer til Thon Hotel Rosenkrantz Oslo med tredjeplass i år, sier Morten Thorvaldsen som er konserndirektør for Thon Hotels. 

Les også:  Mange unge har ikke reiseforsikring

Takker frokostteamet
– Først og fremst vil jeg takke det som nå er et av Norges beste frokostteam. En fantastisk gjeng som står opp grytidlig hver morgen for å skape vår helt unike frokostopplevelse. En stor takk går også til alle våre gjester, sier hotelldirektør Christian Arnet.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo feirer 5 årsjubileum i oktober. Helt fra åpningen har målet vært å ha en av de beste hotellfrokostene i Norge. I 2016 kom hotellet på 2. plass, og i 2018 og i 2019 ble de fylkesvinnere i Oslo, samt 3. plass i år.

Les også:  REMA 1000 har aldri solgt mer grillmat

– Frokosten på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo er mye mer enn bare hjemmelaget mat og personlig service. Vi leverer en unik opplevelse som spiller på alle sanser i en rolig og behagelig atmosfære. I år har vi utvidet tilbudet av frukt, grønnsaker, veganske retter og allergitilpassede produkter, og vi er meget bevisst på vår service. Vi ser også at bærekraft og matsvinn blir stadig viktigere for våre gjester, derfor vil kvalitet fremfor kvantitet alltid prege frokosten hos oss på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, sier Arnet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.