tannlege

LESERINNLEGG: Fortjener kriminelle innvandrere bedre tannpleie enn minstepensjonister?

Spørsmålet om våre eldste med alt for lav minstepensjon fortjener bedre offentlig tannpleie enn kriminelle uten gyldig oppholdstillatelse er vanvittig å stille. Av: Bård Hoksrud (Frp), Morten Wold (Frp), Medlemmer av helse-... Les mer »
tannlege

Bankgata tannklikk i Bodø åpner igjen

Bankgata tannklinikk i Bodø er smittefri, etter at det i midten av mai påvist legionellabakterier i vannet knyttet til tannlegestolene. Etter funnet av legionellabakterien ved klinikken satte fylkeskommunen umiddelbart inn tiltak. Det... Les mer »
nfk

Tannhelse blir billigere for de mellom 21 og 24 år i Nordland

Stortinget har tidligere vedtatt at alle mellom 21 og 26 år skulle få 50 % rabatt på tannbehandling i den offentlige tannhelsetjenesten. Nå økes rabatten for de mellom 21 og 24 år, men tas... Les mer »
tannlege

Halv pris på tannhelse for alle mellom 23 og 26 år i Nordland

Tidligere har alle 21- og 22-åringer fått halv pris på tannbehandling i den offentlige tannhelsetjenesten. Fra 1. januar 2023 ble tilbudet utvidet til også å gjelde alle mellom 23 og 26 år.... Les mer »
tannlege

7 av 10 nordmenn innrømmer at de prøver å «lure» tannlegen

Tannpuss, tanntråd, fluor og munnskyll – det er mye å huske på når du skal pusse tennene. Men når tannlegetimen nærmer seg, innrømmer hele 7 av 10 nordmenn at de skjerper tannstellet... Les mer »
nfk

Gladnytt: 1,2 milliarder kroner sikrer nordlendingenes tenner!

Driften av den offentlige tannhelsetjenesten i Nordland koster vel 300 millioner kroner årlig. – God tannhelse er en viktig del av nordlendingenes helse. Dette prioriterer vi, sier fylkesråd Christian Torset. Når fylkesrådet... Les mer »
tannlege

LESERINNLEGG: Norge har en tannløs regjering!

Det er meningsløst at et flertall av stortingspartiene med Høyre i spissen, faktisk mener at folks tannproblemer ikke skal få den samme offentlige oppmerksomheten som andre skader på menneskekroppen. Av: Vidar Kleppe,... Les mer »
Nordland fylkeskommune

Halv pris for tannlege i Nordland for denne gruppen

Fyller du 21 eller 22 år i år, har du rett til 50% rabatt hvis du går til en offentlig tannklinikk. Det er Stortinget som har vedtatt ordningen, og den skal gjelde i... Les mer »
Oris Dental

Tannlegekjeden Oris Dental åpner ny storklinikk i Bodø

Oris Dental har jobbet målbevisst for å styrke sitt tannhelsetilbud i hele landet, og 3. januar åpner Oris Dental dørene til en ny, moderne klinikk i Dronningens gate 102. – Ved å etablere... Les mer »
tannlege

Tannlegevakt i Bodø julen 2021

I samarbeid med de privatpraktiserende tannlegene er det en rullerende vaktordning i Bodø, opplyser Nordland fylkeskommune. Tannlegevakten i Bodø er betjent i helgene – det vil si lørdag og søndag kl. 16 – 18.... Les mer »