tannlege

LESERINNLEGG: Norge har en tannløs regjering!

Det er meningsløst at et flertall av stortingspartiene med Høyre i spissen, faktisk mener at folks tannproblemer ikke skal få den samme offentlige oppmerksomheten som andre skader på menneskekroppen. Av: Vidar Kleppe,... Les mer »
Nordland fylkeskommune

Halv pris for tannlege i Nordland for denne gruppen

Fyller du 21 eller 22 år i år, har du rett til 50% rabatt hvis du går til en offentlig tannklinikk. Det er Stortinget som har vedtatt ordningen, og den skal gjelde i... Les mer »
Oris Dental

Tannlegekjeden Oris Dental åpner ny storklinikk i Bodø

Oris Dental har jobbet målbevisst for å styrke sitt tannhelsetilbud i hele landet, og 3. januar åpner Oris Dental dørene til en ny, moderne klinikk i Dronningens gate 102. – Ved å etablere... Les mer »
tannlege

Tannlegevakt i Bodø julen 2021

I samarbeid med de privatpraktiserende tannlegene er det en rullerende vaktordning i Bodø, opplyser Nordland fylkeskommune. Tannlegevakten i Bodø er betjent i helgene – det vil si lørdag og søndag kl. 16 – 18.... Les mer »
tannlege

Om slag og munnhelse

vert år rammes rundt 12 000 personer av hjerneslag i Norge. Slag er den tredje hyppigste dødsårsaken, og den vanligste årsaken til alvorlig funksjonshemming og langvarig institusjonsomsorg. En tredjedel av de slagrammede... Les mer »