Heimevernet

Heimevernet arrangerer «uniform på jobben-dagen»

Mandag 6. desember vil mange av Heimevernets soldater dra til sin sivile jobb med HV-uniformen på.  Hva er greia med uniformen, vil kanskje mange spørre seg mandag 6. desember. For da arrangerer Heimevernet «uniform på jobben-dagen» for... Les mer »
heimevernet

LESERINNLEGG: Heimevernet fyller 75 år

Når Heimevernet nå fyller 75 år, er det på sin plass å rose HV-soldatene. Jubileet markeres blant annet med «uniform på jobben-dagen». I fjor var det mange soldater som kledde på seg... Les mer »
Heimeverssamfunnet

HV deler erfaringer gjennom ny forening: Heimeverssamfunnet etablert

Nærmere 40 000 soldater utgjør Heimevernets styrkestruktur. Nå får tjenestegjørende soldater og alle som har et hjerte bankende for nettopp Heimevernet sin egen forening. Nyopprettede Heimevernssamfunnet er en partipolitisk og uavhengig forening som... Les mer »
hv 14

Takket Heimevernet for innsatsen på Bodin Leir

Takken etter endt verneplikt og mange års tjeneste i Heimevernet har ofte kun vært en tur innom depotet for å levere utstyret. Dette har HV-14 nå gjort noe med. I Bodin Leir... Les mer »
Christian Torset

– Bør vurdere søringkarantene

Det politiske miljøet i Nord-Norge ser igjen med bekymring på utviklingen av pandemien på Østlandet. Gruppeleder på Fylkestinget Christian Torset (SV) oppfordrer til å handle raskt. – Det er åpenbart at det... Les mer »
avinor

Skjerper grensekontrollen på Oslo lufthavn

Fra klokken 08.00 i dag skjerpet Øst politidistrikt grensekontrollen på Oslo lufthavn. Heimevernet bistår politiet med ledsagelse og vakthold. Heimevernet har i den forbindelse fått begrenset politimyndighet. – Reisende må forholde seg... Les mer »
HV14

NATO-øvelsen «Trident Juncture» en suksess for Heimevernet i Nordland

HV14 innsatsstyrke Heron har de siste ukene deltatt i den store NATO-øvelsen «Trident Juncture». Sjef Heron er svært godt fornøyd. – Først vil jeg takke alle soldater i Heron for en fantastisk... Les mer »
heron

VIDEO: Hektisk, men fin militærøvelse i Bodø

Bodøposten.no trykket 26. april nyheten om at det var øvelse med bevæpnet politi og militæret på flyplassen og i Bodø sentrum. I dag kan du høre om hvordan øvelsen gikk og lese... Les mer »
widerøe

Bevæpnet politi og soldater øver på flyplassen

Politiet i Nordland melder på internett at øvelsen skal foregå på Bodø Lufthavn og Olav V. gate fra klokken 16.15. NRK Nordland melder at øvelsen med politiet og Heimevernet skal vare frem... Les mer »
Foto: Ole B. Garbo.

Heimevernet øver i Salten

Sør-Hålogaland Heimevernsdistrikt 14 (HV-14) gjennomfører i perioden 23. til 27. april øvelse Salten i Salten-regionen. Det vil bli mye synlig militært personell, blant annet i Bodø by. NRK Nordland melder at øvelsen... Les mer »