hd motorsykkel

Frykter flere alvorlige MC ulykker i Nordland

Hvert år skader mange seg stygt på MC og mopeder. Her er tipsene som kan holde deg på veien. Et av de sikreste vårtegnene er alle motorsyklene som er ute på veiene.... Les mer »
Gjensidige

Høysesong for steinsprutskader i Nordland – 350 skader i påskeuken

Er du bileier, er det en stor sjanse for at du har opplevd dette. Trolig vil flere hundre bilførere ende opp med en «rose» i frontruten de neste dagene. – Påsken er... Les mer »
pixabay

Nye tall: Slik endte ferieåret for innbyggerne i Nordland

Sykdom, tyveri og bagasjetrøbbel er bare noe av det mange fra landsdelen trengte hjelp til i løpet av 2023. – Ingen ting er mer etterlengtet enn en ferie med sol og varme.... Les mer »
Gjensidigestiftelsen

Gir over 111 millioner til norsk frivillighet

Over 500 lag og organisasjoner kan starte 2024 med tryggheten om at pengestøtten til prosjekter er på plass. Gjensidigestiftelsen deler ut over 111 millioner kroner til prosjekter under utlysningen «Aktiv fritid for... Les mer »
fritidsbåt

Nye tall: Slik endte årets båtsesong i Nordland

Grunnstøtinger, påkjørsler og tyveri står for de fleste skadene på båt meldt til forsikringsselskapet Gjensidige – For mange er årets båtsesong allerede et avsluttet kapittel, noen planlegger for vinterlagring, mens andre lar... Les mer »
gjensidige

Mange trafikkulykker har årsak i bilens berøringsskjerm

Halvparten av bilførere som har berøringsskjerm i bilen, sier de har latt seg distrahere av skjermen. I mange tilfeller har det ført til farlige situasjoner og ulykker. Det viser en undersøkelse fra... Les mer »
fritidsbåt

Dette bekymrer båtførere i Nordland

Ikke alle finner den «roen» de skulle ønske når de ferdes til sjøs, men spesielt tre ting bekymrer mer enn noe annet Promille, høy fart og skumle skjær står for mange av... Les mer »
cocktails mocktails

Tabbene ungdommer må unngå på ferie i utlandet

Hvert år reiser mange tusen ungdommer på ferie til sydligere strøk, men drømmen om sol, bading, party og paraplydrinker kan fort ende i en kraftig bakrus. – En kombinasjon som fort kan... Les mer »
gjensidige

Magnus og Andreas deler ut 23 millioner kroner i Bodø

Takket være en to hundre år gammel idé kan Magnus Andre Hardy og Andreas Nyhagen Vikan ved Gjensidige sitt kontor i Bodø dele ut 23 millioner kroner til kundene i området. I gjennomsnitt... Les mer »
facebook

Pride-sjokk i sosiale medier for Gjensidige

Gjensidige heier på mangfoldet, men møter sterke reaksjoner i kommentarfeltene. – Vi er sjokkerte og synes det er trist at vi fortsatt møter sterke reaksjoner over et regnbueflagg og at det provoserer... Les mer »