bil ratt speedometer

Sinker skaper farlige trafikksituasjoner

Folk som kjører under fartsgrensen irriterer andre bilister så mye at det kan bli farlig, viser en undersøkelse. 65 prosent av norske sjåfører irriterer seg over biler som kjører under fartsgrensen. I tillegg... Les mer »
gjensidige

1 av 3 i Nordland kan ikke lese og forstå et sjøkart

Sommeren er høysesong for båt, men i årets undersøkelse kommer det fram at ikke alle er like stødige på navigeringen. – Gjensidige har spurt båtfolket om deres forståelse av sjøkart enten på... Les mer »
fritidsbåt

Høy fart med båt øker kraftig i Nordland: Flest skader i Bodø

1 av 3 båteiere i Nordland har opplevd at andre båtførere er til sjenanse og bryter fartsgrensene til sjøs. En undersøkelse som er gjennomført av Ipsos for Gjensidige viser at 36 prosent... Les mer »
gjensidige

22,4 millioner kroner til Gjensidige-kundene i Bodø!

En eldgammel idé gjør at Gjensidige-kundene i Bodø deler 22,4 millioner kroner i kundeutbytte i år. Det betyr at rundt 8500 kunder i gjennomsnitt vil få omtrent 2600 kroner hver i kundeutbytte.   For 13.... Les mer »
bolig bil

Ta taket før snøen gjør det

Mye snø kan utgjøre en betydelig trussel for hytter og bygninger hvis takene ikke blir måkt. Konsekvensene kan bli ødelagte tak og i verste fall bygninger som kollapser. Store mengder snø betyr økt risiko... Les mer »
gjensidige

Rekordmange båtskader i januar

Gjensidige har registrert 210 båtskader og nå bør du sjekke båten din. Det er kaldt, det er vinter og det blåser friskt fra alle kanter. Likevel ligger mange båter fremdeles trygt fortøyd... Les mer »
vinter trafikk

Solid økning i biluhell – Skader for 200 millioner kroner

Det er registrert skademeldinger for cirka 200 millioner kroner etter biluhell i jula, som er en klar økning fra tilsvarende periode i fjor.  – Det har heldigvis i hovedsak vært mindre hendelser,... Les mer »
pynt lys dekor

Forsikringsselskap advarer: Kan bli dyrt å handle billig

På fredag blir det knallhard kamp om parkeringsplasser for sulteforete tilbudskunder. Det kan vise seg å bli svært kostbart for bilistene. En av tre skader denne dagen vil være parkeringsskader. Fredager er den dagen... Les mer »
gjensidige

1 av 3 viltpåkjørsler i Nordland skjer siste del av året

Stor økning av viltpåkjørsler fra oktober. I 2020 ble det registrert 161 kollisjoner mellom bil og vilt i Nordland de tre siste månedene av året. Forsikringsselskapet Gjensidige har gått gjennom statistikk fra... Les mer »
halloween

Ber Halloween-spøkelsene i Nordland å bruke refleks

Mange påkjørsler av fotgjengere skjer i mørket og en enkel refleks kan utgjøre forskjellen på liv og død. Søndag 31. oktober er det Halloween med mange spente barn langs veiene. Ikke bare... Les mer »