gjensidige

Snøværet: Mange trafikkuhell så langt

Det siste døgnet har Gjensidige registrert 185 skademeldinger. Tallet kommer trolig til å øke utover dagen. Snøen som laver ned over store deler av Norge gir trøbbel for mange bilister. – Over... Les mer »
Gjensidige

Slik endte fjorårets båtsesong i Nordland

Grunnstøtinger, påkjørsler og tyveri står for de fleste skadene på båt meldt Gjensidige i 2022. – For noen er fjorårets båtsesong over for lenge siden, men for andre har den akkurat begynt,... Les mer »
veier

Store skjermer skaper trøbbel for bilister i Nordland

Berøringsskjermene blir større og større og for mange har dette ført til farlige situasjoner.   – Et lite øyeblikks uoppmerksomhet kan være katastrofalt, ikke minst hvis barn plutselig springer ut i veien,... Les mer »
bil ratt speedometer

Sinker skaper farlige trafikksituasjoner

Folk som kjører under fartsgrensen irriterer andre bilister så mye at det kan bli farlig, viser en undersøkelse. 65 prosent av norske sjåfører irriterer seg over biler som kjører under fartsgrensen. I tillegg... Les mer »
gjensidige

1 av 3 i Nordland kan ikke lese og forstå et sjøkart

Sommeren er høysesong for båt, men i årets undersøkelse kommer det fram at ikke alle er like stødige på navigeringen. – Gjensidige har spurt båtfolket om deres forståelse av sjøkart enten på... Les mer »
fritidsbåt

Høy fart med båt øker kraftig i Nordland: Flest skader i Bodø

1 av 3 båteiere i Nordland har opplevd at andre båtførere er til sjenanse og bryter fartsgrensene til sjøs. En undersøkelse som er gjennomført av Ipsos for Gjensidige viser at 36 prosent... Les mer »
gjensidige

22,4 millioner kroner til Gjensidige-kundene i Bodø!

En eldgammel idé gjør at Gjensidige-kundene i Bodø deler 22,4 millioner kroner i kundeutbytte i år. Det betyr at rundt 8500 kunder i gjennomsnitt vil få omtrent 2600 kroner hver i kundeutbytte.   For 13.... Les mer »
bolig bil

Ta taket før snøen gjør det

Mye snø kan utgjøre en betydelig trussel for hytter og bygninger hvis takene ikke blir måkt. Konsekvensene kan bli ødelagte tak og i verste fall bygninger som kollapser. Store mengder snø betyr økt risiko... Les mer »
gjensidige

Rekordmange båtskader i januar

Gjensidige har registrert 210 båtskader og nå bør du sjekke båten din. Det er kaldt, det er vinter og det blåser friskt fra alle kanter. Likevel ligger mange båter fremdeles trygt fortøyd... Les mer »
vinter trafikk

Solid økning i biluhell – Skader for 200 millioner kroner

Det er registrert skademeldinger for cirka 200 millioner kroner etter biluhell i jula, som er en klar økning fra tilsvarende periode i fjor.  – Det har heldigvis i hovedsak vært mindre hendelser,... Les mer »