gjensidige

Mange trafikkulykker har årsak i bilens berøringsskjerm

Halvparten av bilførere som har berøringsskjerm i bilen, sier de har latt seg distrahere av skjermen. I mange tilfeller har det ført til farlige situasjoner og ulykker. Det viser en undersøkelse fra... Les mer »
fritidsbåt

Dette bekymrer båtførere i Nordland

Ikke alle finner den «roen» de skulle ønske når de ferdes til sjøs, men spesielt tre ting bekymrer mer enn noe annet Promille, høy fart og skumle skjær står for mange av... Les mer »
cocktails mocktails

Tabbene ungdommer må unngå på ferie i utlandet

Hvert år reiser mange tusen ungdommer på ferie til sydligere strøk, men drømmen om sol, bading, party og paraplydrinker kan fort ende i en kraftig bakrus. – En kombinasjon som fort kan... Les mer »
gjensidige

Magnus og Andreas deler ut 23 millioner kroner i Bodø

Takket være en to hundre år gammel idé kan Magnus Andre Hardy og Andreas Nyhagen Vikan ved Gjensidige sitt kontor i Bodø dele ut 23 millioner kroner til kundene i området. I gjennomsnitt... Les mer »
facebook

Pride-sjokk i sosiale medier for Gjensidige

Gjensidige heier på mangfoldet, men møter sterke reaksjoner i kommentarfeltene. – Vi er sjokkerte og synes det er trist at vi fortsatt møter sterke reaksjoner over et regnbueflagg og at det provoserer... Les mer »
sommer telt

Nesten 70 millioner til sommeraktiviteter for barn og unge

379 lag og organisasjoner over hele landet får til sammen 69,7 millioner kroner av Gjensidigestiftelsen. Midlene skal gå til sommeraktiviteter for barn og unge. Da fristen gikk ut 1. mars hadde vi... Les mer »
hd mc

Frykter flere alvorlige ulykker på to hjul i Nordland

Mange skader seg stygt på MC hvert år i Nordland. Her er tipsene som kan holde deg på veien. Et av de sikreste vårtegnene er alle motorsyklene som er å se ute... Les mer »
dekkskift

Høysesong for sommerdekk på ville veier

I løpet av de neste månedene vil flere hundre bilister miste nylig påskrudde sommerdekk under fart og skade bilen sin – Hvert år rykker bilbergere ut for å hjelpe flere hundre fortvilte... Les mer »
bil ratt speedometer

Gjensidige: – Sinker i trafikken er farlige

Såkalte søndagskjørere irriterer andre bilister så mye at det kan skape farlige situasjoner i trafikken, viser en undersøkelse.  65 prosent av norske sjåfører irriterer seg over biler som kjører under fartsgrensen. I... Les mer »
gjensidige

Snøværet: Mange trafikkuhell så langt

Det siste døgnet har Gjensidige registrert 185 skademeldinger. Tallet kommer trolig til å øke utover dagen. Snøen som laver ned over store deler av Norge gir trøbbel for mange bilister. – Over... Les mer »