gjensidige

Forsikringsselskapene merker «Frank»

Skademeldingene har allerede begynt å komme inn til Gjensidige, som har mottatt inntil 10 saker i forbindelse med ekstremværet «Frank». – En av skadene gjelder et redskapshus der store deler av taket har... Les mer »
if

Frostskader for milliarder

1 av 10 erstatningskroner etter lekkasjer fra rørsystem skyldes frost, og årlig utbetaler forsikringsselskapene nærmere 200 millioner kroner som følge av dette. – Sørg for minst 10 grader i alle rom, særlig... Les mer »
gjensidige

22,3 millioner i kundeutbytte til Bodø

Gjensidige-kundene i Bodø deler 22,3 millioner kroner i kundeutbytte. Et positivt bidrag for mange i en annerledes tid, sier konsernsjef Helge Leiro Baastad. Det betyr at kundene i kommunen i gjennomsnitt vil... Les mer »
gjensidige

Nye røde land – Men studenter kan reise på rødt

I kveld var UD ute med nye reiseråd (Tyskland og Liechtenstein m.m.). Kartet endrer seg kontinuerlig, men for studenter er det konstant. Å studere i utlandet vurderes som en nødvendig reise. Derfor... Les mer »
gjensidige

Nye reiseråd: Dette dekker forsikringen

Utenriksdepartementet fraråder alle ikke-nødvendige reiser til Spania og Andorra. Befinner du deg allerede i et land som går fra grønt til rødt, vil du være dekket av reiseforsikringen på vanlig måte.  Dette... Les mer »
fart bil laserkontroll

Mange unge har kappkjørt mot GPSen

GPS er et nyttig verktøy for å finne frem, men ikke la den trigge konkurranseinstinktet ditt.  To av fem unge under 30 år innrømmer nemlig å ha kappkjørt mot GPSen. For å... Les mer »
hytte vinter ferie

Coronakrisen: Få hytteeiere trosser hytteforbudet

8 av 10 nordmenn blir hjemme i påsken, og få hytteeiere trosser hytteforbudet, viser en ny undersøkelse. 79 prosent er enige i forbudet mot å dra på hytta, og bare 13 prosent... Les mer »
hytte vinter ferie

Millionskader etter snøen: Sjekk hytta i vinterferien!

Mye nedbør og stadige væromslag kan true bygninger i vinter. Etter snøvinteren for to år siden utbetalte forsikringsselskapene rundt 400 millioner kroner i bygningsskader forårsaket av snøen. – Denne vinteren har det... Les mer »
Norges idrettsforbund

«Trygg på trening» skal redusere overgrep mot barn i idretten

Norsk idrett, med god hjelp fra Gjensidigestiftelsen, inngår et samarbeid med Redd Barna som skal gjøre barna og unge i idretten «Trygg på trening». Målet er å gjøre de voksne oppmerksomme på... Les mer »
bil mobil

Flertallet av bilistene er uoppmerksomme – Flere havner i motsatt kjørebane

7 av 10 unge bilister har opplevd at mobilen har tatt oppmerksomheten bort fra veien. For nærmere halvparten av disse førte det til farlige eller ubehagelige situasjoner, og mange har kommet over i... Les mer »