gjensidige

Gjensidige advarer mot «hodeløs» kjøring

4 av 10 unge bilister har opplevd farlige eller ubehagelige situasjoner på grunn av kjøring med hodetelefoner. – Når nær halvparten av unge bilister har opplevd har opplevd dette er det alvorlig,... Les mer »
småbåt

Farlig båtsommer: 28 båtskader i Bodø så langt

I Bodø har Gjensidige så langt i år registrert 28 store og små båtskader. 22 av disse er grunnstøtinger og sammenstøt. Totalt har Gjensidige så lang betalt ut rundt 1,2 millioner kroner etter disse... Les mer »
gjensidige

​Denne datoen må du sjekke nå

Nå som «verden» er på vei til å åpne opp igjen, er det spesielt en ting du må sjekke i passet ditt. Aldri før har nordmenn vært mer sulten på å reise... Les mer »
gjensidige

Reiserådet for Europa oppheves: Reiseforsikring i hele verden

Fra og med 5. juli opphever Utenriksdepartementet reiserådet for EØS/Schengen, Storbritannia og de landene på EUs tredjelandsliste FHI anser som trygge. For reiser fra og med 5. juli gjelder forsikringen som normalt... Les mer »

22,9 millioner kroner til Bodø

Gjensidige-kundene i Bodø deler 22,9 millioner kroner i kundeutbytte. For 12. året på rad deler forsikringsselskapet ut utbytte til eierne. I Gjensidige går mesteparten av dette til Gjensidigestiftelsen, som videreformidler utbyttet til kundene.  – Kundeutbyttet kommer... Les mer »
bilverksted

Dobling av miljøvennlige bilreparasjoner

Sammenlignet med Sverige og Danmark er Norge en sinke når det gjelder miljøvennlige bilreparasjoner med gjenbruk av bildeler. Gjensidige har tatt grep og kjørt en pilot som viser at forbedringspotensialet er stort. ... Les mer »
fly reise ferie

Forlengelse av reiseråd betyr fortsatt ikke avbestilling

Utenriksdepartementets forlengelse av det globale reiserådet frem til 1. juli, betyr at det fortsatt ikke er endringer i reiseforsikringen. Avbestilling dekkes ikke hvis du bestilte en reise mens reisemålet var rødt, selv... Les mer »
dekkskift

Dekkskift – Høysesong for dekk på ville veier

I løpet av de neste månedene vil over hundre bilister miste nylig påskrudde vinterdekk under fart og skade bilen sin – Hvert år rykker bilbergere ut for å hjelpe flere hundre fortvilte... Les mer »
gjensidige

Påsken er høytid for steinsprutskader i Nordland – 30 skader daglig

Er du bileier, er det en stor sjanse for at du har opplevd dette. Trolig vil flere hundre bileiere i Nordland ende opp med en «rose» i frontruten de neste ukene. – Når... Les mer »
fly reise ferie

Dette er nordmenns planer i påsken: Titusenvis til utlandet

1 av 4 nordmenn skal på hytta i påsken, og 10 prosent skal besøke venner og familie i en annen kommune. Men det er også en del som skal utenlands, og flest... Les mer »