vinter trafikk

Nå kommer vinteren – Unngå å havne i dekkfella

1 av 3 har opplevd farlige situasjoner på glatta med sommerdekk. Med lavere temperaturer bør du skifte dekk nå! I en ny undersøkelse gjennomført av Ipsos de siste ukene for Gjensidige viser... Les mer »
gjensidige

Over halvparten av alle bilistene i Nordland vet ikke hva de skal gjøre når de ser dette skiltet

En av de tingene som irriterer bilistene mest er folk som presser seg frem og inn når to felt blir ett, men hvordan skal en kjøre og hva er den beste løsningen... Les mer »
bil ratt speedometer

Sjokktall: 19% innrømmer råkjøring i Nordland

De fleste har denne sommeren valgt å feriere i Norge. Det betyr flere biler på norske veier, og trolig også mer bruk av GPS for å finne frem til ukjente destinasjoner. Navigasjonssystemet... Les mer »
hund

Mange angrer på hundekjøp

1 av 6 som har skaffet kjæledyr under pandemien er misfornøyd med å ha det nye dyret, viser undersøkelse.   Gjensidige gjennomførte i mai en undersøkelse via Ipsos med 4 200 deltagere.... Les mer »
gjensidige

Gjensidige advarer mot «hodeløs» kjøring

4 av 10 unge bilister har opplevd farlige eller ubehagelige situasjoner på grunn av kjøring med hodetelefoner. – Når nær halvparten av unge bilister har opplevd har opplevd dette er det alvorlig,... Les mer »
småbåt

Farlig båtsommer: 28 båtskader i Bodø så langt

I Bodø har Gjensidige så langt i år registrert 28 store og små båtskader. 22 av disse er grunnstøtinger og sammenstøt. Totalt har Gjensidige så lang betalt ut rundt 1,2 millioner kroner etter disse... Les mer »
gjensidige

​Denne datoen må du sjekke nå

Nå som «verden» er på vei til å åpne opp igjen, er det spesielt en ting du må sjekke i passet ditt. Aldri før har nordmenn vært mer sulten på å reise... Les mer »
gjensidige

Reiserådet for Europa oppheves: Reiseforsikring i hele verden

Fra og med 5. juli opphever Utenriksdepartementet reiserådet for EØS/Schengen, Storbritannia og de landene på EUs tredjelandsliste FHI anser som trygge. For reiser fra og med 5. juli gjelder forsikringen som normalt... Les mer »

22,9 millioner kroner til Bodø

Gjensidige-kundene i Bodø deler 22,9 millioner kroner i kundeutbytte. For 12. året på rad deler forsikringsselskapet ut utbytte til eierne. I Gjensidige går mesteparten av dette til Gjensidigestiftelsen, som videreformidler utbyttet til kundene.  – Kundeutbyttet kommer... Les mer »
bilverksted

Dobling av miljøvennlige bilreparasjoner

Sammenlignet med Sverige og Danmark er Norge en sinke når det gjelder miljøvennlige bilreparasjoner med gjenbruk av bildeler. Gjensidige har tatt grep og kjørt en pilot som viser at forbedringspotensialet er stort. ... Les mer »