Ving starter med nytt hotellkonsept

hotell

Ving er kjent for sine populære konsepthotell, og i dag kan Norges største reisearrangør presentere enda et nytt konsept, Cook´s Club. Hotellkonseptet har design, mat og drikke i fokus. Det første hotellet åpner 1. juni og ligger i Hersonissos på Kreta. Det er planer om å åpne ytterligere et titalls hotell i løpet av året.

Cook´s Club bygger på suksessen Ving har hatt med Casa Cook, deres bohem-chice hotellkonsept for den moderne gjest med høye krav til komfort og design. Det nye konseptet kommer også, i likhet med Casa Cook, til å lokke med lekker design, god mat og en avslappet og urban atmosfære – men til en pris som er overkommelig for de fleste.

Les også:  Enighet i lønnsoppgjøret for hotell- og restaurantbransjen

– Det er på våre egne konsepthotell våre mest fornøyde gjester bor, og det er viktig at vi stadig utvikler oss for å møte kundenes behov. Cook´s Club bidrar til strategien vår om å utvikle attraktive konsept for ulike målgrupper. Målet er at vi skal ha 10-15 Cook´s Club-hotell i løpet av sommeren 2019, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Første hotell ut
Cooks Club Hersonissos Crete er et helt nyrenovert hotell i Hersonissos, på nordkysten av Kreta. Her er det fokusert på velutstyrte rom, god mat og gode drinker. Hotellets hjerte er bassengområdet og hotellets restaurant, Cantina, hvor det serveres spennende streetfood, frisk veganmat og lokale klassikere som mousaka og gyros.

Les også:  Enighet i lønnsoppgjøret for hotell- og restaurantbransjen

Tidene for både frokost og middag er rause, slik at også B-mennesker kan rekke de gode måltidene. I hotellets bar, Captain Cook, serveres det snacks og cocktails med ferske ingredienser, inkludert urter fra egen urtehage.

– Cook’s Club er designet for en helt ny generasjon feriegjester. Det er fresht og moderne og passer for gjester som ønsker en avslappet, men samtidig sosial ferie. Det nye hotellkonseptet kommer også til å ha flere forskjellige leiligheter å velge mellom, både for de som reiser alene, for par og for opptil seks personer i samme leilighet. Dette for å imøtekomme gjestenes ulike ønsker og behov, sier Røhr-Staff.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.