lufthavn ferie

Flere charterturer fra Bodø kansellert

I januar inngikk Flyr og Ving en avtale om charterflyvninger fra fem ulike destinasjoner, blant annet Bodø – Palma. Charterturene skulle gjennomføres i perioden juni til september, kort tid etter ble Flyr... Les mer »
ving

Ving melder om rekordsalg: Nå selges det like mange reiser som før pandemien

De siste ukenes utvikling har satt fart på nordmenns reiselyst, og bestillingene for vinteren tikker inn i stor fart. – Vi så allerede tidlig forrige uke at noe positivt var på gang.... Les mer »
ving

Vings maskoter Lollo & Bernie til Quality Hotel Ramsalt i Bodø

I fjor lanserte reiseselskapet Ving maskotene Lollo og Bernie, disse fiburene gjestet hotell over hele landet for barnefamilier som velger å feriere i Norge. Og i år kommer de til Bodø. – Vihar... Les mer »
ving

Ving og Nordic Choice lanserer Lollo og Bernie-ferie i Norge

Nye reiseråd satt en stopper for alle barnefamiliene som hadde bestilt reiser til et av Vings mange familiehotel i sommer. Men barn og voksne som har gledet seg til å møte de... Les mer »
ving

Ving hentet hjem 23 500 nordiske gjester på kort tid

Onsdag landet de siste Ving-turistene som befant seg utenlands på Arlanda. De siste norske gjestene kom hjem mandag. Med dette avsluttes den mest omfattende hjemtransporten i Vings historie, hvor rundt 23 500... Les mer »
ving

Coronaviruset: Ving lanserer gratis avbestillings- og endringsforsikring og reiseforsikring

På grunn av coronaviruset er det mange kunder som spør om vilkårene for avbestilling og endring av reiser. Ving lanserer derfor nå en trygghetspakke, som innebærer en ekstra reiseforsikring samt mulighet for... Les mer »
matbutikk

Coops medeiere får billigere reiser

Coop har inngått et samarbeid med Ving, som sikrer Coops medeiere billigere reiser. Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 350 reisemål i over 50 land. Ving arrangerer charterreiser... Les mer »
hotell

Ving med 3 000 nye hotell

Norges største reisearrangør tilbyr over 400 reisemål i mer enn 50 forskjellige land. I samarbeid med sin nye partner, Hotelbeds, utvider Ving nå tilbudet med 3 000 hotell over hele verden. –... Les mer »
ving

Jul under palmene

Når kulda og mørket setter inn for alvor, og jula bare er noen stressede skritt unna, er det lett å drømme seg bort til varmere strøk og lysere dager. Mens det for... Les mer »
ferie reise

Ving arrangerer ferier for single

Det er mange nordmenn som reiser alene, både single og ikke-single. Likevel er markedsføringen av reiser som regel rettet mot to eller flere reisende. Det ønsker Ving å gjøre noe med når... Les mer »