Ving med 3 000 nye hotell

hotell

Norges største reisearrangør tilbyr over 400 reisemål i mer enn 50 forskjellige land. I samarbeid med sin nye partner, Hotelbeds, utvider Ving nå tilbudet med 3 000 hotell over hele verden.

– Ving tilbyr alle typer feriereiser, og i tillegg til sol- og bad har vi et bredt utvalg av storbyreiser, cruise, treningsreiser, gruppereiser og reiser kundene selv pakker med fly og hotell – uansett om de skal til Mauritius, Palma eller København, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Les også:  Rekordhøy interesse for turer i norsk natur

Med det nye samarbeidet får Vings kunder et enda større utvalg av hotell å velge mellom når de skal reise på ferie. I tillegg samarbeidet også påvirke hotellprisene positivt. 

– Hotellene er nøye utvalgt og samsvarer med de høye kravene kundene våre har til overnatting, uansett hvor i verden de reiser. En annen fordel er at når man bestiller fly og hotell på Ving.no vil dette bli behandlet som en pakkereise – og omfattes derfor av pakkereiseloven, sier Røhr-Staff.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.