nfk

Historisk dag for Bodø: Nord-Norges første selvkjørende buss!

En historisk dag for Bodø! Verdens nordligste selvkjørende bussrute åpnes for passasjerer 28. juni. Bussene skal testes i ett klima som aldri før har vært testet tidligere og kjører i en svært... Les mer »
sv

SV redder Bodøs kollektivsatsing

SV får i revidert nasjonalbudsjett reversert regjeringens foreslåtte kollektiv-kutt i Bodø.  – Vi er utrolig glade for at SV har klart å stanse regjeringens foreslåtte kutt i kollektivordningen til Bodø. Dette er... Les mer »
busser

Enighet i bussoppgjøret

– Vi er glade for at det ble enighet slik at busselskapene fortsatt kan transportere passasjerene til jobb, skole og fritidsaktiviteter på en trygg og miljøvennlig måte, sier administrerende direktør i NHO... Les mer »
passasjer

Reell streikefare i bussbransjen

Mekling startet torsdag 5. mai kl. 10.00. Blir ikke partene enige er bussjåførene i streik fra lørdag morgen. Yrkestrafikkforbundet representerer 6.000 av de i overkant av 12.000 organiserte bussjåførene som etter hvert... Les mer »
nfk

Forenkler takstsystemet på buss i Nordland

Fra 2. mai 2022 endres prisen på buss i Nordland. -Vi forenkler prissystemet, legger opp til færre soner, og prisjusterer noe på de ulike produktene, sier gruppeleder for salg og marked, Marthe... Les mer »
nfk

Gratis buss for russ i Nordland

Nordland fylkeskommune tilbyr gratis buss til russ i hele fylket. Tilbudet gjelder fra og med 30. april til og med 18. mai. Det eneste kravet for å reise gratis med fylkets busser er... Les mer »
buss

Brudd i bussforhandlingene

Bussjåførene kom ikke frem til en enighet med arbeidsgiverne. Nå blir det mekling, forrige gang endte meklingen i streik. Fredag 22. april kl. 15.00 ble forhandlingene med NHO Transport og Spekter brutt.... Les mer »
buss

Gratis reise for flyktninger i Nordland

Fylkesrådet tilbyr flykninger gratis reiser med kollektivtransportene som Nordland fylkeskommune er ansvarlig for, buss, hurtigbåt og ferje. Dette gjelder for alle nye flykninger, som har ankommet Nordland fra 1. mars. Gratis reiserett... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Skallet til vekter i Bodø

En passasjer på en buss i Bodø sentrum, utagerte mot billettkontrollører på bussen mandag morgen i 10-tiden, opplyser NRK. Passasjeren skal blant annet ha skallet til en vekter. Politiet har vært på... Les mer »
veiarbeid

Anleggsarbeid i Hunstadringen i Bodø

Arbeidet med å utbedre krysset Hunstadringen/Hunstadveien er i gang og vil pågå frem til høsten 2022, opplyser Bodø kommune. Krysset skal senkes og gjøres mer oversiktlig for å sikre tryggere og bedre... Les mer »