veiarbeid

Nå åpner Hunstadringen og Hunstadveien i Bodø

Fredag morgen klokka 7.00 åpner Hunstadringen og Hunstadveien for trafikk. I øvre del av Hunstadringen kommer det likevel til å foregå noe veiarbeid, opplyser Bodø kommune. – Hunstadringen vil fremover være skiltet som... Les mer »
buss

Nesten 7600 busspassasjerer kontrollert for belte i buss

7594 busspassasjerer ble kontrollert da Statens vegvesen gjennomførte landsdekkende kontroller av beltebruk i buss i forrige uke. – Vi er veldig glade for at vi er tilbake med det viktige arbeidet med... Les mer »
nfk

Gratis buss for studenter i Nordland

I fadderperioden kan alle universitets- og høyskolestudenter i Nordland reise gratis med buss. Fra søndag 14. august og i to uker fremover er det duket for fadderperioden innen høyere utdanning. Mange kommer fra... Les mer »
nfk

Nordlandsbuss skal kjøre grønt på Helgeland

Nordlandsbuss er innstilt som vinner av neste 10 års bussdrift på ytre Helgeland. Nytt er at alt bussmateriell skal driftes elektrisk. Nordlandsbuss er innstilt som driver av bussrutene på ytre Helgeland de... Les mer »
nfk

Historisk dag for Bodø: Nord-Norges første selvkjørende buss!

En historisk dag for Bodø! Verdens nordligste selvkjørende bussrute åpnes for passasjerer 28. juni. Bussene skal testes i ett klima som aldri før har vært testet tidligere og kjører i en svært... Les mer »
sv

SV redder Bodøs kollektivsatsing

SV får i revidert nasjonalbudsjett reversert regjeringens foreslåtte kollektiv-kutt i Bodø.  – Vi er utrolig glade for at SV har klart å stanse regjeringens foreslåtte kutt i kollektivordningen til Bodø. Dette er... Les mer »
busser

Enighet i bussoppgjøret

– Vi er glade for at det ble enighet slik at busselskapene fortsatt kan transportere passasjerene til jobb, skole og fritidsaktiviteter på en trygg og miljøvennlig måte, sier administrerende direktør i NHO... Les mer »
passasjer

Reell streikefare i bussbransjen

Mekling startet torsdag 5. mai kl. 10.00. Blir ikke partene enige er bussjåførene i streik fra lørdag morgen. Yrkestrafikkforbundet representerer 6.000 av de i overkant av 12.000 organiserte bussjåførene som etter hvert... Les mer »
nfk

Forenkler takstsystemet på buss i Nordland

Fra 2. mai 2022 endres prisen på buss i Nordland. -Vi forenkler prissystemet, legger opp til færre soner, og prisjusterer noe på de ulike produktene, sier gruppeleder for salg og marked, Marthe... Les mer »
nfk

Gratis buss for russ i Nordland

Nordland fylkeskommune tilbyr gratis buss til russ i hele fylket. Tilbudet gjelder fra og med 30. april til og med 18. mai. Det eneste kravet for å reise gratis med fylkets busser er... Les mer »