Toyota på topp i Lofoten første halvår

nordvik

Ingen andre bilmerker har solgt flere biler i distriktet så langt i år enn Toyota. – En tillitserklæring, sier Ole Jonny Lorentzen fra Toyota forhandleren Nordvik på Leknes.

Ferske tall fra bilsalget i årets første halvår fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV), viser at Toyota har kjørt forbi alle konkurrenter i antallet nyregistrerte biler. Med 48 nye person- og varebiler, oppnår Toyota en markedsandel på 27,4 prosent, foran Suzuki og Volvo på henholdsvis 17,1 prosent og 12 prosent.

Les også:  Se hvor bussen din er på kartet i Nordland

– Det er en stor tillitserklæring at så mange velger å handle lokalt. Vi legger bak oss et fantastisk år med mange fornøyde Toyota eiere, sier Ole Johnny.

Toyota RAV4 er distriktets mest kjøpte bilmodell, med 34 solgte biler, fremfor Suzuki S-Cross og Volvo C40 med 21 og 11 biler.

– RAV4 er en allsidig SUV som passer markedet i Lofoten godt. Bilen leveres både som hybrid og plug-in Hybrid, hvor sistnevnte lar deg kjøre elektrisk store deler av hverdagen. En solid familiebil med romslig bagasjerom for både vogn, bagasje og utstyr, avslutter Ole Jonny.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.