Foto: Trondheim Havn

Bård Hoksrud advarer regjeringen: – Legg fra dere skylappene!

Fremskrittspartiet er redd for at regjeringens avvikling av Fritt Behandlingsvalg vil gi pasientene et fattigere, dyrere og dårligere helsevesen. – Nylig gikk Dr. Dropin-gründer Daniel Sørli ut mot helseministeren. Han advarer mot Ap/Sp-regjeringens politikk... Les mer »
Foto: Trondheim Havn

FrP reagerer: Regjeringen vil avvikle fritt behandlingsvalg

Nylig kom lovforslaget om å avvikle fritt behandlingsvalg. Bård Hoksrud, FrPs helsepolitiske talsperson reagerer på dette. – Nå gjør regjeringen dessverre alvor av truslene sine og kommer med forslaget om å avvikle fritt... Les mer »
gunnar podcast

VIDEO: Hadja Tajik får gjennomgå i ny podcast fra Bodø

Tidligere statsråd og nestleder i Arbeiderpartiet Hadja Tajik sitt juks med pendlerbolig er et av emnene når journalist og podcaster Gunnar Andreassen går gjennom nyhetbildet. Hovedsakene er medieoppslag i Rights.no, Dagbladet.no og... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Vanlige folks tur til å bli lurt om fergepriser

Den 1. juli ble fergeprisene satt ned med 25 prosent. Nå har Ap og Sp foreslått å kutte 5 prosent til – men påstår at de har æren for å ha kuttet... Les mer »

LESERINNLEGG: Største skatte- og avgiftsøkning på 20 år

Frp bidro til å redusere skatter og avgifter med 38 milliarder kr de siste åtte årene. Dagens regjering med Ap og Sp gikk til valg på omtrent samme skatte- og avgiftsnivå som... Les mer »
kjerringøy vinter

Økt skatt: Rødgrønt distriktsopprør mot regjeringen

I budsjettavtalen mellom Ap, Sp og SV støttes forslaget om å likestille oppdretts-konsesjoner gitt før og etter 1998. Samtidig har formueskatten generelt blitt skjerpet. Skattesatsen øker til 0,95 prosent på formuer over 17... Les mer »
Foto: Alexander Helberg

– Regjeringen er handlingslammet

FrP-leder Sylvi Listhaug mener folk som har stemt på Arbeiderpartiet og Senterpartiet må ha grunn til å følge seg skuffet over regjeringens håndtering både av strømkrisen og pandemien. Hun deler bekymringen til... Les mer »
ferge

30% reduksjon av ferjetakstene

Transportkomiteen på Stortinget avga nylig sin innstilling til statsbudsjettet for 2022. Der slås det fast at ferjeprisene skal reduseres med 30% fra nyttår sammenliknet med første januar 2021. Det er også enighet... Les mer »
pc

LESERINNLEGG: Arbeiderpartiet farer med usannheter

Arbeiderpartiet har i flere aviser et angrep på meg og FrPs frivillighetspolitikk. Angrepet inneholder flere usannheter og drøye påstander. Av Silje Hjemdal, kulturpolitisk talsperson Frp FrP har i mange år kjempet for at... Les mer »
shell

NAF om budsjettavtalen: – Bryter løftet om reduserte drivstoffavgifter

Avgiftene på bensin- og diesel øker etter nyttår. Det er klart etter budsjettavtalen mellom SV og regjeringspartiene. – Dette er det motsatte av det Sp og Ap har lovet. Personbilene ligger an... Les mer »