skip transport

LESERINNLEGG: Tør regjeringspartiene støtte egne valgløfter?

Nettolønnsordningen er det fremste politiske tiltaket vi har for å sikre norske rederiers konkurransekraft i møte med utenlandske aktører. Av: stortingsrepresentant og næringspolitisk talsperson Sivert Bjørnstad (FrP). Norske rederier vil aldri kunne... Les mer »
speed heroin

LESERINNLEGG: Legg vekk ideologien din, Kjerkol

Regjeringen fører en uforståelig politikk innen behandling av rus- og psykiatripasienter – en politikk som rammer de svakeste. Det står private aktører klare til å hjelpe, men regjeringens ideologiske kamp mot dem... Les mer »
nfk

Frykter kutt i skole- struktur og yrkesfag i Nordland

Arbeiderpartiet og SV frykter sentralisering av yrkesfag og kutt i skolestruktur i Nordland. I debatten om budsjett og økonomiplan i fylkestinget denne uka beskrev Ap og SV seg som svært urolig over... Les mer »
Foto: Stortinget

LESERINNLEGG: Ny smittevernlov et demokratisk problem

Regjeringen har lagt frem et forslag til en ny smittevernlov, som vil gi makt fra Stortinget til byråkrater. Av: Morten Wold og Bård Hoksrud, stortingsrepresentanter og medlemmer i helsekomiteen for Fremskrittspartiet. Forslaget... Les mer »
nfk

Oppgitt over nei til kraftanalyse for Nordland

Fylkesrådets nei til en skikkelig kartlegging og analyse av kraftsituasjonen i Nordland er veldig uheldig mener Arbeiderpartiet. – Skuffende. Vi er et kraftfylke, og går mot et kraftunderskudd om få år. Dette... Les mer »
Foto: Høyre/Erik Norrud

Brakvalg for Høyre i Bodø: Her er tallene

Meningsmålingene har sett bra ut for de blå partiene mens Arbeiderpartiet og Senterpartiet har slitt med frustrasjon fra velgerne om privatøkonomi, i tillegg har nok en rekke skandaler preget valgkampen. I Bodø... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Flere konkurser men Statsminister Støre reagerer ikke

Tidligere statsminister Jens Stoltenberg (Ap) ligger nå an til å få forlenget jobben som NATO-sjef for fjerde gang. Samtidig er det stor usikkerhet om nåværende Ap-leder Jonas Gahr Støre får mer enn... Les mer »
industri

Vil ha bedre rammevilkår for det grønne industriskiftet i Nordland

Senterpartiet, MDG, Arbeiderpartiet, SV og KrF fikk Nordland fylkesting med seg på en støtteerklæring der partiene ønsker å sikre rammevilkårene for ny grønn industri. – Industrien har en viktig rolle i det... Les mer »
nfk

Vil ta grep for å sikre urbefolkning og naturmangfold i Nordland

I et utkast til uttalelse i Nordland fylkesting fremmer Arbeiderpartiet syv grep for å sikre urbefolkningens rettigheter og naturmangfoldet. – Fosen-saken, med det erkjente menneskerettighetsbruddet, må løses raskt. Denne saken og naturkrisen... Les mer »
valg

Disse fem partiene stiller til valg i Sørfold

Fem partier i Sørfold har nå sendt inn sine listeforslag til årets kommunevalg. Disse ligger til offentlig ettersyn, opplyser Sørfold kommune. Disse fem partiene stiller liste til valget: Sørfold Høyre Sørfold Arbeiderparti... Les mer »