Bodøposten.no feirer jubileum med nytt design!

fyrverkeri

Tiden går fort. For 12 måneder siden starten Bodøposten.no som ny gratis nettavis i Bodø. Og responsen har vært formidabel, opptil flere hundre tusen mennesker har lest nettavisen bare på en enkelt dag.

Og for å feire Bodøposten.no sitt jubileum har nettavisen fornyet design. Ifølge redaktøren skal det nye utseendet på nettavisen gjøre det lettere og raskere å lese nyhetene på nett og mobil.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

– Vi i redaksjonen er kjempeglade for alle tipsene vi har fått, alle leserene og annonsørene vi har fått. Men mest fornøyde er vi nok med alle nyhetene vi har publisert, på 12 måneder har vi trykket flere tusen nyheter, det er over 10 artikler hver eneste dag, sier redaktør Gunnar Andreassen.

Det nye utseendet på den gratis nettavisen i Bodø har vært en omfattende jobb, og det har vært gjort mye arbeid for at alt skulle bli klart for jubileumet.

Les også:  Bodø/Glimt første partnerklubb til EA SPORTS FC

– Vi har jobbet mye med å gjøre Bodøposten.no så brukervennlig som mulig og vi er kjempefornøyde med vårt nye utseende og håper leserne også liker det, sier Andreassen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.