Nå kan du holde deg varm med svanemerket fleece

skogstad

Kulda kommer krypende, og både små og store får behov for varmere klær. Fleece-plagg er varme, lette og de tørker fort. Derfor er fleece en del av vinterhabitten for svært mange.

Nå har Skogstad, den tradisjonsrike norske produsenten av friluftsklær, kommet med de første svanemerkede klærne i microfleece. Det er i alt fire produkter: jakke og bukse til barn og jakke i både dame- og herrestørrelse.

Les også:  Frykter for trafikksikkerheten etter snørik vinter

– Skogstad er den første produsenten som har lykkes i å svanemerke friluftsklær. Det er både viktig og riktig at klær vi bruker for å nyte naturen steg for steg blir mer miljøvennlige, sier Anita Winsnes, direktør i Miljømerking Norge.

Henning Skogstad fra Skogstad Sport sier det er ekstra viktig for dem som produsent å skåne natur og miljø så mye som mulig.

Les også:  Avinor: Slik blir vinterferieutfarten

– Vi har gått inn i dette prosjektet med klare ambisjoner, da det er i tråd med våre verdier og mål. Vi har ikke tenkt å stoppe her, og ser derfor frem til å ta neste steg, sier Henning Skogstad.

Svanemerkede klær er laget med trygge kjemikalier og under gode arbeidsforhold. De har god kvalitet, krymper lite og er fargeekte.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.