20 år som Norgesfavoritt: Nye Audi A6 allroad quattro

audi

20 år etter debuten lanseres fjerde generasjon Audi A6 allroad quattro. Firehjulsdrift, adaptivt luftunderstell og øk bakkeklaring er standard – den er som skapt både for krevende norske hytteveier, og for motorveiene ut av byen.

I 1999 var Audi A6 allroad quattro en pioner, som var med på å skape en ny bilklasse. Like veltilpass i terrenget som på veien. Med et slåene utseende og omfattende utstyrsnivå, etablerte den seg raskt som en uovertruffen allrounder – og norgesfavoritt.

Les også:  Sykkeltyverier koster mer enn biltyverier

– Audi A6 allroad quattro har vært en veldig populær bil i Norge siden den kom på markedet for 20 år siden, og nå gleder vi oss til en helt ny utgave av den allsidige familiebilen. Kombinasjonen av en praktisk stasjonsvogn med lekkert design, rommelig interiør, quattro firehjulsdrift og høy bakkeklaring har falt i smak hos norske bilkjøpere. Audi A6 allroad quattro er på mange måter det beste fra to verdener – en bil som dekker de aller fleste behovene, og fungerer like godt på fjellet som i byen, sier Elin Sinervo, Direktør for Audi Norge i Harald A. Møller AS.

Les også:  LESERINNLEGG: Bilistene skal piskes på plass

Det adaptive luftunderstellet med dynamisk demping er standard, og er spesielt tilpasset offroadbruk. Kjørehøyden justeres etter hastigheten, og det valgte kjøreprogrammet. I «Auto»- og «Comfort»-modus er bakkeklaringen 139 mm, den samme som i Audi A6 Avant.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.