Fakkeltog i Bodø mot pels: – Et seierstog og et kamptog!

kassandra fauske

For 15. året arrangerer NOAH fakkeltog mot pels lørdag – men denne gangen utarbeider regjeringen forbud mot pelsdyrhold mens faklene tennes! Folkeengasjementet for dyrene har gitt resultater.

– Regjeringen legger frem pelsforbudet denne høsten, og det er en stor seier for alle som bryr seg om dyr i Norge og alle som har stilt opp år etter år, sier Kassandra Petsas som er politiker og ansvarlig for arrangering av fakkeltoget i Bodø.

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

Hovedarrangementet finner sted i Oslo med appeller foran Stortinget. Men fakkeltog blir det også i mange andre byer og tettsteder. Kassandra Petsas håper så mange som mulig møter opp.

– NOAHs Fakkeltog mot pels er et av våre viktigste virkemiddel for å illustrere det store engasjementet i befolkningen mot hold av rev og mink i små bur hele livet for pelsens skyld. Det at fakkeltog arrangeres så mange ulike steder i landet, i alt fra større byer til mindre tettsteder, viser politikerne at engasjementet står sterkt i hele landet. Jeg håper at så mange som mulig møter opp på lørdag, slik at vi gir et klart og tydelig signal til politikerne også her fra Bodø. Oppmøte er senest klokken 17.00 ved Domkirken. Ta med familie og venner og møt opp, oppfordrer Petsas.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.