vinter vei

Statens vegvesen: – Ta ansvar for traileren din!

Antall stenginger på norske veier hvor trailere er involvert økte med 36% i år, sammenlignet med i fjor. – Ta ansvar for traileren din, oppfordrer Statens vegvesen. I perioden 1. januar til... Les mer »
vinter

Snøkaos i Bodø: – Arbeidet vil pågå denne og neste uke

Etter det store snøfallet i helga fortsetter Bodø kommune med ryddeaksjon av gater og fortau, opplyser kommunen. – Vi rydder i boligfelt på dagtid og i sentrumsgatene om natten. Det vil i... Les mer »
tryg

Uvær i fjellet: Slik kjører du kolonnekjøring

Fredag ettermiddag var flere fjelloverganger stengt som følge av dårlig vær, og det vil fortsette lørdag. Samtidig er det lange køer og kolonnekjøring mange steder. – Er man uvant med kolonnekjøring er det sjelden... Les mer »
tjen penger online

Høysesong for cyberangrep: Rådene for en sikker vinterferie på hytta

Denne og neste uke er det vinterferie her i landet. Ifølge Virke vil 2 av 10 av oss ta vinterferie i år – noe som tilsvarer rundt 800.000 nordmenn. Dette bør du... Les mer »
hund snø

Slik unngår du at hunden fryser i vinterferien

Vinterens store variasjoner i inne- og utetemperatur er problematisk for noen hunderaser. Noen tegn kan avsløre om hunden din bør kles opp bedre før de kjøligste lufteturene.  Om vinteren kan temperaturforskjellen mellom... Les mer »
hkstrategies

Specsavers: Se godt i skisporet med fargede glass

Vinterferien er i full gang for mange, og like rundt hjørnet for andre. Skitur i sola står for tur, og det er viktig å huske å beskytte øynene med riktige solbrilleglass. Visste... Les mer »
is vann

Gode isforhold i fjellet i vinterferien

NVE ber skøytefolket om å være oppmerksom på svekket is i lavlandet og skifolket om å være oppmerksom på mye snø og overvann i vest. – Vinterferien starter i flere fylker og... Les mer »
hus vinter

Vinterferie: Over 100 Statskog-hytter

Fortsatt ikke planlagt vinterferien? Statskog har fått 15 nye hytter og tilbyr nå over 100 rimelige overnattingstilbud i norsk natur. Etterspørselen etter Statskogs utleiehytter økte sterkt under pandemien, og har holdt seg... Les mer »
statens vegvesen

Riksveg 80 mellom Bodø og Fauske stengt

Riksveg 80 mellom Bodø og Fauske vil ikke åpne før tidligst torsdag ettermiddag. På grunn av dårlig vær har det ikke vært mulig å fly over skredområdet med helikopter eller drone onsdag.... Les mer »
vinter

Problem med forskjellsbehandling av brøyting i Hamarøy

Hamarøy kommune er klar over problemet med ulik behandling av private veier. Private veier vedlikeholdes normalt av brukerne, men enkelte av de private veiene har delvis blitt driftet av kommunen, melder kommunen.... Les mer »