skitur

Vinterferie: Mange har opplevd tyveri av skiutstyr

I en undersøkelse for Tryg Forsikring svarer 1 av 10 under 40 år at de har opplevd tyveri av skiutstyr utenfor en kafe eller varmestue i alpinbakken. – Vi ser en økende... Les mer »
frp

LESERINNLEGG: Piggdekk redder liv!

Det er spinnvilt at mangel på piggdekk og piggdekkgebyr i byene er med på å skru opp forsikringspremiene for alle. Av: Frank Sve, Fremskrittspartiets samferdselspolitiske talsmann. Det er akkurat når det virkelig... Les mer »
norsk folkehjelp

Norsk Folkehjelp: – Det ser ut som folk tar gode valg i vinterferien

Etter den første vinterferieuka, med moderat og betydelig skredfare mange steder, har Norsk Folkehjelp fortsatt ikke hatt noen alvorlige hendelser – tross mye aktivitet i naturen. – Vår opplevelse er at folk... Les mer »
hus vinter

Slik sparer du strøm på hytta i vinterferien

Vinterferien er her, og mange benytter anledningen til å ta en velfortjent ferieuke på hytta. Men uten strømstøtte og en nettleie «ingen» forstår, kan strømregninga på hytta fort bli høyere enn du... Les mer »
fremtind

Advarer: Mildværet gir risiko for vannskader

Huseiere oppfordres til å være ekstra på vakt nå. Regn, smeltevann og is kan føre til at sluk og stikkrenner tettes igjen, og det gir risiko for vann i kjelleren. – Når... Les mer »
naf

VIDEO: Pass på vekta til vinterferie-bilen!

Hvor mye og tung bagasje du har i bilen gir store utslag på bremselengde og kjøreegenskaper viser tester NAF har gjort. – Det er store forskjeller på bilens egenskaper om du laster... Les mer »
naf

Vinterferien kan starte med underkjølt regn: – Slik kommer du deg trygt frem

Nå kommer væromslaget som kan gi isglatte veier. Samtidig skal mange ut på vinterferie. – Det viktigste du gjør er å tilpasse farten etter forholdene og holde begge hendene på rattet, rådgir... Les mer »
naf

Frykter for trafikksikkerheten etter snørik vinter

Flere steder i landet har hatt en rekke store snøfall denne vinteren, noe som fører til økte brøyteutgifter for kommuner og fylkeskommuner. – Vi frykter for trafikksikkerheten hvis ikke de økte kostnadene... Les mer »
lufthavn ferie

Avinor: Slik blir vinterferieutfarten

Over 1,8 millioner reisende skal reise til og fra landets største flyplasser i vinterferieukene. Her er tipsene du bør vite om for en smidig start på ferien. – Det spesielle med vinterferien... Les mer »
london

Topp 10: Hit reiser nordmenn på vinterferie i år

Nytt år og nye reisemuligheter, og om noen få uker er det vinterferie. Den benytter mange til å boltre seg i snøen i vakre vinterlandskap her hjemme, men mange reiser også utenlands.... Les mer »