Spotify: Dette er de mest populære artistene i Bodø i 2022

spotify

I dag har Spotify avslørt hvilke artister, låter og album som er mest strømmet i 2022 i Wrapped, deres årlige oppsummering av musikkåret. I år får vi også lokale lister som viser hva folk i de ulike regionene og største byene i landet har lyttet til det siste året, og i Bodø er det Ballinciaga som er årets mest strømmede artist. 

Årets Wrapped kan fortelle oss at nordmenn hører på 16 prosent mer norsk musikk enn i fjor, og det vises på de norske topplistene. Nasjonalt er det nemlig norske artister og låter som dominerer, og slik er det også i Bodø. Ballinciaga er på topp med over 770 000 strømminger, mens Karpe følger på andreplass med rett over 600 000 strømminger. Litt lengre ned på listen sikrer TIX seg femteplassen med nesten 400 000 strømminger. 

Les også:  Terningkast 6: Lattergalla på Stormen skuffet ikke

Det er også mange norske låter som har kapret plasser blant de ti mest strømmede låtene i Møre og Romsdal i 2022. På førsteplass er Ballinciaga med låta Dans På Bordet, med over to hundre tusen strømninger. Andreplassen får Vinni med låten glorie på over 130 000 strømminger. Karpe får tredjeplassen med låten Paf.no, som i 2022 har blitt strømmet i overkant av 110 000 ganger av folk i Bodø. Det er ingen tvil om bodøværinger har lyttet mye på norsk musikk i 2022, ni av ti artister på listen er nemlig norske. 

Les også:  Ivar Andreassen fra Bodø ny styreleder i Fiskebåt Nord

– Wrapped er årets høydepunkt for oss, og det er alltid spennende å følge med på hvordan de lokale listene utspiller seg. Det er gøy å se at det er så mange norske artister og låter på topplistene. Det vitner om et fantastisk musikkår for den norske musikkbransjen, og vi gleder oss til å følge dette videre, sier Johan Seidefors, Nordic Head of Content i Spotify.

Les også:  Disse skal lede Melodi Grand Prix 2024

Mest strømmede i Bodø 2022: 

Topp 10 mest strømmede artister

1             Ballinciaga

2             Karpe

3             The Weeknd

4             Ed Sheeran

5             TIX

6             Kanye West

7             Eminem 

8             Taylor Swift

9             Roc Boyz

10           Justin Bieber

Topp 10 mest strømmede låter

1          Ballinciaga, David Mokel – Dans På Bordet

2          Vinni – glorie

3          Karpe, Omar Sheriff – PAF.no 

4          Ballinciaga, Kris Winther – Beklager (Guttaklubben)

5          Ramón – ok jeg lover

6          Harry Styles – As it was 

7          Roc Boyz – Bonanza (feat. Greekazo)

8          Kevin Lauren – TANTE

9          UNDERGRUNN – Italia 

10        Beathoven, Capow x 2G – SØR-AFRIKA

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.