ANNONSE: De beste familieaktivitetene i Oslo

Oslo er en fantastisk by, der man finner noe for alle og enhver. Ikke bare er det landets hovedstad, det er også den største byen i Norge, så det sier seg selv at her er det mye å gjøre. Det fine med Oslo er at det er en versatil by, og den passer uansett reisefølge. Det er særlig mye moro man kan gjøre, når man har familien med.

Lær om sjokoladens historie

Hvis dere er en familie som er glade i sjokolade, da er nok en tur på Freia land noe for dere. Her kan man lære om historien til Freia, og om hvordan sjokoladen blir produsert. Man tar seg gjennom den spennende fabrikken, og får se morsomme filmer og høre interessante fortellinger. Og helt til sist har du muligheten til å lege din helt egne plate med sjokolade!

Kjøp en billett til Tusenfryd

Like utenfor Oslo ligger fornøyelsesparken Tusenfryd. Dett er en stor park med aktiviteter til barn i alle aldre. Enten om de liker å kjøre radiobiler, prøve store bergodalbaner, eller spise sukkerspinn dagen lang, så fins det her. Tusenfryd er uten tvil en av de beste familieaktiviteter i Oslo, og du er garantert en hyggelig dag her.

Sett av hele dagen

Tusenfryd er en stor park, og du kan fint sette av hele dagen her. De har også en egen del med badeland og vannsklier som er åpent om sommeren. Du finner også en rekke restauranter og spisesteder, så her går man ikke lei med det første. Spør du barn som har vært her tidligere vil de nok si at de beste tingene å gjøre i Oslo er på Tusenfryd.

Besøk Frognerparken

På en solskinnsdag i Oslo så må man nesten besøke Frognerparken. Her kan du nyte store gressplener der barna kan lege og løpe rundt, og ikke minst de fantastiske skulpturene til kunstneren Gustav Vigeland. Få med deg den ikoniske «Sinnataggen» og den imponerende høye «Monolitten». Pakk også med niste og et pledd, og ha en koselig piknik i parken.

Klatre «høyt og lavt»

For eventyrlystne og aktive barn så er «Høyt og lavt» parken i Tryvann perfekt. Her klatrer man i løyper høyt oppe i tretoppene, og kan slenge seg rundt fra tre til tre i sikrede tau. Dette er den perfekte aktiviteten for barn som er glade i å klatre i trer, og for deg som vil at det skal skje i sikre omgivelser. Både voksne og barn kan klatre, og alle er sikret med hjelm, sele og tau.

Lær og lek på Teknisk museum

Det er ingen ting, som er bedre enn å la barna leke og lære samtidig. På Teknisk museum i Oslo kan dere bruke dagen til å utforske spennende og vitenskapelige fenomener, gjennom eksperimenter og forsøk. Her kan man lære om ting i temaene energi, fysiske fenomener, kropp, matematikk og rom. Hos Teknisk museum er det definitivt mye å lære for både voksne og barn!

Som du skjønner er det mye spennende man kan gjøre i Oslo med familien og for barn i alle aldre!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.