MUSIKK: Hei Kalas ute med låta «Hadet bra, Neil Armstrong»

Hadet bra, Neil Armstrong

Visste du at fotsporene som astronautene lagde på månen kommer til å være der for alltid? Det er litt rart å tenke på. Nå er det 50 år siden disse sporene ble laga. For hei kalas er det en selvfølge å markere dette.

Hei Kalas har tenkt mye på Neil Armstrong. Hvordan var det å lande på månen? Lengta han hjem? Var det kaldt der? Ble han svimmel? Derfor slipper trioen hyllesten «Hadet bra, Neil Armstrong» i anledning 50 års-jubileet til månelandinga. Dette er første singel fra det kommende albumet «Hvorfor er jeg allergisk».

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

I tillegg til å markere månelandinga stiller låta også andre eksistensielle spørsmål – om andre dimensjoner, sorte hull og det å savne noen veldig. hei kalas lager musikk om ting som gjør deg glad, trist eller full av spørsmål.

Bandet Hei Kalas ble startet av kollegene Heidi Marie Vestrheim og Annikken Theodorsen i NRK Super i 2010. Etter hvert ble Roy Ole Førland med, og slik ble bandet komplett. Siden 2014 har de laget enormt mye musikk, turnert i regi av Kulturtanken, samt spilt på festivaler rundt om i Norge.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Med på plata spiller også Jarle Bernhoft, som i tillegg har produsert den med Bjarne Stensli.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.