Topp 10: Hit reiser nordmenn på vinterferie i år

london

Nytt år og nye reisemuligheter, og om noen få uker er det vinterferie. Den benytter mange til å boltre seg i snøen i vakre vinterlandskap her hjemme, men mange reiser også utenlands.

Uavhengig av hva den enkelte lengter etter, tilbyr Norwegian et bredt og spennende rutenettverk med direkteflyvninger til etterspurte reisemål.

Norwegian har samlet en oversikt over de ti mest etterspurte destinasjonene i vinterferien, og det er Spania og europeiske hovedsteder som tiltrekker seg flest reisende i år. 

Les også:  Frykter for trafikksikkerheten etter snørik vinter

I Norge er det vinterferie i uke 8 og 9. Fire av de ti mest etterspurte destinasjonene er i Spania, mens de andre er til storbyene London, København, Berlin, Stockholm, Edinburgh og Praha. 

– Reisemål i Spania fortsetter å være foretrukket av kundene våre, og av den grunnen har vi et bredt utvalg av ruter og avgangstider dit. Det er også populært med reiser til byer der man får kjenne på storbypulsen og får oppleve kultur og uteliv. Vi er glade for at fler og fler ser ut til å velge Norwegian når de skal ut og fly. Rutenettverket vårt og den høye punktligheten vår er noe vi vet kundene setter stor pris på, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Les også:  Seier for frivilligheten: Frivillige får ta transportoppdrag uten løyve

Her er listen over de 10 mest populære reisemålene i vinterferien i Norge:

  1. London 
  2. Alicante 
  3. Las Palmas/Gran Canaria 
  4. København 
  5. Barcelona 
  6. Berlin 
  7. Malaga 
  8. Stockholm 
  9. Edinburgh 
  10. Praha

Det er fremdeles ledige flybilletter til de mest populære destinasjonene i vinterferien, men på enkelte avganger er det begrenset tilgjengelighet. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.