london

Dronning Elizabeth død: Innovasjon Norge avlyser næringslivsdelegasjon

Innovasjon Norge avlyser dessverre næringslivsdelegasjon til Storbritannia etter dødsfallet til dronning Elizabeth II. I samråd med Kongehuset, Utenriksdepartementet og Nærings- og fiskeridepartementet, avlyser Innovasjon Norge den planlagte næringslivsdelegasjonen til Storbritannia 14. –... Les mer »
nff

Norges tropp til EM i England

Tirsdag presenterte landslagssjef Martin Sjögren troppen til EM i England i juli. 7. juli spiller Norge sin første kamp i EM i England når Nord-Irland står på motsatt banehalvdel. Deretter venter England... Les mer »
musikk live

Brit Awards 2022 på norsk radio

Brit Awards, Englands årlige musikkprisutdeling, blir i år også sendt i på radio i Norge. Det er radiostasjonen Topp 40 som sender den prestisjetunge prisutdelingen på lufta. Topp 40 har fått de... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Norge og Storbritannia enige om fiskeriavtale

Norge har for første gang inngått en bilateral fiskeriavtale med Storbritannia. Avtalen inkluderer gjensidig adgang til hverandres farvann og bytte av kvoter. – Jeg er fornøyd med at avtalen med Storbritannia endelig... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Norge har inngått kvoteavtale med EU og Storbritannia for 2022

Norge, EU og Storbritannia har forhandlet om fiskeriavtaler for 2022. I dag undertegnet de treparts-avtalen om forvaltning av fellesbestandene i Nordsjøen. – En bærekraftig forvaltning av bestandene i Nordsjøen er avhengig av... Les mer »
bridge

Nå kan næringslivet ta i bruk frihandelsavtalen med Storbritannia

Fra 1. desember kan næringslivet ta i bruk frihandelsavtalen mellom Norge og Storbritannia. Dette bidrar til at handelen, verdikjedene og konkurransekraften videreføres etter brexit. I sommer ble Norge enige med Storbritannia om... Les mer »
motvind

– Statnetts rolle i kraftforsyningen må granskes

I dag tas den nye sjøkabelen til England i bruk, og i dag tidlig har Motvind Norge markert sin motstand mot de senere års unødvendige bygging av stadig flere utenlandskabler. Kablene er... Les mer »
Kystrederiene

Kystrederiene i møte med den britiske fiskeriministeren Victoria Prentis

Kystrederiene møtte onsdag 25. august den britiske fiskeriministeren Victoria Prentis, samt en delegasjon fra det britiske fiskeridepartementet i Bergen for å diskutere utfordringene Brexit har ført til for medlemmer som opererer i... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Fiskeri- og sjømatministeren møtte sin britiske kollega på Aquanor

Fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen inviterte sin britiske kollega Victoria Prentis til fiskeripolitiske samtaler under Aquanor mandag 23. august. På dagsorden stod bilaterale avtaler mellom Norge og Storbritannia for 2022, og... Les mer »
Iselin Nybø

Historisk frihandelsavtale med Storbritannia

Næringsminister Iselin Nybø (V) reiser til London 8. og 9. juli for å undertegne den historiske frihandelsavtalen med Storbritannia. – Jeg gleder meg til å reise til London for å møte britiske... Les mer »