Glimt imponerte mot Roma

glimt

Roma måtte reise seg etter det sjokkerende 1-6-tapet i Bodø, og det var et annerledes og sterkere lag José Mourinho sendte ut på Olimpico fotballstadion torsdag kveld.

De første minuttene av UEFA Europe Conference League-kampen var preget av nervøsitet i begge lagene, men så fikk Bodø/Glimt overtaket og fikk gode sjanser, men Roma hadde også gode muligheter.

Men på overtid i første omgang satte Solbakken inn 0-1 for Glimt og jubelen kunne slippe løs for de rundt 1500 tilreisende Glimt-tilhengerne.

Etter pausen satte Roma inn et nytt gir, 54 minutter inn i andre omgang utlignet El Shaarawy til 1-1. Men etter 65 minutter headet Botheim inn 2-1. Da startet AS Roma et hardt press som Glimt forsvarte seg heroisk mot.

Men etter 84 minutter headet Ibañes inn 2-2 for Roma, som også ble sluttresultatet. Kampen ble også preget av endel gule kort til Glimt-spillere.

Bodø/Glimt er nå ubeseiret i gruppa etter to kamper mot Roma. De har åtte poeng foran to avgjørende kamper mot Zoria og CSKA Sofia.