MUSIKK: Simen Steinklev ute med låta «Bare for i dag»

playground

Simen Steinklev har markert seg som et av de mest spennende nye navnene i den norske musikkfloraen, med sin smittende energi og varierte lydbilde.

23-åringen ble kåret til månedens urørt av NRK P3 i januar, etter han i 2022 vant hele den internasjonale finalen i konsert-konkurransen Emergenza, med norsk rap! Steinklev begynte å rappe på ungdomsklubber i Arendal som 16-åring, og har med tiden utviklet en solid katalog med en sjangerblandene tvist på norsk rap.

Les også:  MUSIKK: Ine Hoem og Edvard Hoem klar med julelåten "Barnas julesong"

«Bare for i dag» er intet unntak, der 23-åringen fra Arendal kombinerer housebeats, norsk rap, funk-elementer og synthleads til en nesten plagsomt catchy låt.

«Bare for i dag» får deg ut av ditt eget hode og inn i god stemning. Tittelen beskriver valget å ta om man er inne i en tung periode, men bestemmer seg at i hvert fall denne dagen skal man ha det fett. Kanskje dette er låta å stålsette seg med i spillelista for å forebygge kommende vinterdepresjon?

Les også:  Over 200 000 har sett "Den første julen i Skomakergata"

Simen Steinklev har i hvert fall ingen planer om å stoppe denne typen leveranse, da det ryktes om EP-slipp til våren.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.