Glimt knuste LSK: Seriegullet innen rekkevidde

bodø glimt lsk

Bodø/Glimt feide Lillestrøm av banen med masse målsjanser, det ble 3-1 til de helgule og to forsvarsspillere i Glimt scorte mål!

Glimt fikk besøk av Lillestrøm mandag kveld i vintervær, det var rundt 6.000 på Aspmyra stadion og Glimt måtte vinne for å holde på ledelsen for å sikre seg gull i Eliteserien 2023.

Kampen startet med et press mot Lillestrøm-keeperen, Glimt-spillerne nærmest sto i kø for å skyte mot mål. Det første Glimt-målet kom etter 10 minutter, og det var forsvarsspilleren Brede Moe som scoret!

Les også:  Svømming: NM kortbane åpnet med fem nye norske rekorder!

Det haglet med stor målsjanser utover omgangen, men stillingen holdt seg til pause.

Etter 60 minutter er det Amahl Pellegrino som setter inn 2-0 for Glimt. Men Lillestrøm hadde også lyst til å score mål. Etter 70 minutter setter Martin Ove Roseth setter inn reduseringen, og stillingen er 2-1.

Det ble nerve i kampen igjen, men det er forsvarsspilleren Brice Wembangomo som setter et nydelig punktum for kampen med å skyte i krysset fra 25 meter. Det står 3-1 til Glimt og det er også sluttresultatet.

Les også:  Svømming: To nye norske rekorder

Dermed begynner det for alvor å lukte seriegull for de helgule.

– Det var gøy, for gutta på laget hadde snakket om at jeg burde skyte litt mer, sa Brice Wembangomo til TV 2 etter kampslutt.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.