Glimt knuste LSK: Seriegullet innen rekkevidde

bodø glimt lsk

Bodø/Glimt feide Lillestrøm av banen med masse målsjanser, det ble 3-1 til de helgule og to forsvarsspillere i Glimt scorte mål!

Glimt fikk besøk av Lillestrøm mandag kveld i vintervær, det var rundt 6.000 på Aspmyra stadion og Glimt måtte vinne for å holde på ledelsen for å sikre seg gull i Eliteserien 2023.

Kampen startet med et press mot Lillestrøm-keeperen, Glimt-spillerne nærmest sto i kø for å skyte mot mål. Det første Glimt-målet kom etter 10 minutter, og det var forsvarsspilleren Brede Moe som scoret!

Det haglet med stor målsjanser utover omgangen, men stillingen holdt seg til pause.

Etter 60 minutter er det Amahl Pellegrino som setter inn 2-0 for Glimt. Men Lillestrøm hadde også lyst til å score mål. Etter 70 minutter setter Martin Ove Roseth setter inn reduseringen, og stillingen er 2-1.

Det ble nerve i kampen igjen, men det er forsvarsspilleren Brice Wembangomo som setter et nydelig punktum for kampen med å skyte i krysset fra 25 meter. Det står 3-1 til Glimt og det er også sluttresultatet.

Dermed begynner det for alvor å lukte seriegull for de helgule.

– Det var gøy, for gutta på laget hadde snakket om at jeg burde skyte litt mer, sa Brice Wembangomo til TV 2 etter kampslutt.