MUSIKK: Bare Andy & Simen Steinklev ute med låta «Is this love»?

playground

Aha! Er det sånn det sånn skal føles? Lyset som en dag gikk opp for hver av de to sørlandsartistene ble til inspirasjon for deres nye singel «Is this love?».

Bare Andy og Simen Steinklev disker opp med utallige kjærlighetserklæringer til en umåtelig, fengende melodi. I hvert sitt vers og til slutt en avsluttende duett utbroderer de den euforiske, men også nesten livsfarlige, litt selvutslettende følelsen man får i møte med “den alt bare klaffer med”.

I løpet av det siste året har artistene på hvert sitt plan bemerket seg med flere låter på offisielle spillelister på Spotify, NRK P3 sine radiolister og flere anbefalinger av samme kanal på Urørt. Simen kan i tillegg pryde seg med månedens Urørt i januar 2023. Artistene møttes i forbindelse med bransjefestivalen Sørveiv i Kristiansand hvor Bare Andy debuterte live, og den noe mer etablerte Steinklev spilte på en av Kristiansands største scener. De to avtalte en session i studio til Andy, og har etter dette møttes regelmessig, noe som blant annet har ført til denne potensielle svisken.

Låten er produsert, mikset og mastret av Bare Andy og er selvsagt skrevet av artistene. Med andre ord; hundre prosent autentisk, sett bort ifra hook line og låttittel. Akkurat denne delen er det noe «nostalgisk» og kjent ved.

Ambisjonsnivået til de to er helt upåklagelig. Utover den altoppslukende forelskelsen er det kun en ting som står i hodet deres; musikk. De spiller konserter, går i sessions, lager TikToks, signerer kontrakter, signerer kroppsdeler, signerer forbrukslån osv. De har hver sine planer om fremtidige større utgivelser, men det er mye som tyder på at det kanskje kan bli flere utgivelser sammen, og i det minste medvirkning på hverandres prosjekter.

Låten har noe soul over seg, men med både innspill av indie og rap, noe som har en tendens til å prege artistenes musikk. Allikevel er deres opprinnelige uttrykk langt fra identiske, men fremdeles veldig forenelig. Det kommer godt til uttrykk i denne låten.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.