ANNONSE: Krypto på salg som du bør ha 2022

Å kjøpe krypto på salg er en god måte å forbedre krypto lommeboken uten at det koster deg en formue. Samtidig bør du huske at det kan vaere en anledning til hvorfor akkurat denne kryptoen er på salg. Vi har sjekket ut hvilke kryptovalutaer som er på salg akkurat nå och som du bør ha i 2022. Følg med i dette guidet for å se hvilke kryptovaluta vi har funnet.

Krypto på salg som burde kjøpes

Her nedenfor finner du de krypto på salg som du burde kjøpe i 2022.

  1. Dash 2 Trade (D2T) – Kryptoprosjekt som analyserer og gir signal med et moderne dashboard
  2. IMPT (IMPT)– Krypto med stor miljøfokus, spesielt på karbo prints
  3. Calvaria (RIA) – Har mulighet for å bli den beste platformen for krypto gaming
  4. Tamadoge (TAMA) – Metaverse krypto som har hatt en veldig god utvikling i pris i siste tid
  5. Battle Infinity (IBAT) – Gaming krypto med en generelt god utvikling, og en nylig dropp i pris
  6. Lucky Block (LBLOCK) – Krypto og NFT-trekninger med mulighet å vinne penger. Nå også lansert et helt eget crypto casino.

En nærmere gjennomgang av kryptovaluta på salg

Nå har du fått en rask gjennomgang av de forskjellige kryptoene som er på salg akkurat nå. Her kommer en nærmere gjennomgang av alle sammen. Les nøye om hver krypto, så blir det enkelt for deg å finne de investeringer som passer for akkurat deg.

1. Dash 2 Trade (D2T)

Dash 2 Trade har hatt en av de beste forhåndssalgene under hele 2022. Det har hvert en massiv intresse for valutaen, og den samlet sammen nesten 5,2 millioner USD allerede i de første to ukene.

Les også:  ANNONSE: Snusens skiftende landskap i Norge

Den kanskje største grunnen til hvorfor D2T er en intressant krypto er fordi den kommer bli listet på LBank Exchange. Akkurat nå er kryptoen på forhåndssalg och det vil være en total av ni trinn. Prisen er lav i begynnelsen og øker etter hvert trinn. Den som er tidlig ute vil derfor ha mulighet for å få kjøpt Dash 2 Trade til en veldig god pris.

I trinn to, koster D2T $0.05, imens den vil stige til $0.0513 i trinn tre og opp till 0.0662 i trinn ni. 

2. IMPT (IMPT)

IMPT er en valuta som nisjet seg inn på markedet for karbonavtrykk. Siden klimatet er stadig aktuelt, er det også en valuta som fått mye ros. IMPT.io har også en eget samfunn hvor du for eksempel kan snakke med andre og også veksle kryptovaluta for digital kunst.

Kryptoen er på forhåndssalg nå og interessen for å kjøpe seg inn i IMPT har vært veldig høyt. Første trinn ble fylt i 1-2-3 og akkurat nå ligger prisen på $0.027. Den startet på $0.018.

3. Calvaria (RIA)

Calvaria har vunnet en stor intresse fra traders siden det finnes en veldig god plan bak denne plattformen. Dess utviklere har planer om å attrahere ikke bare tradisjonelle traders, men også krypto gamers. Det finns også en god tro på at dette kommer til å bli en av de absolutt beste platformene for krypto gaming, hvor det vil bli mulig å både spille gratis, men også gjennomføre P2E spill.

Det vil bli en total av ti trinn i forhåndssalget, hvor prisen i det tiende trinnet vil være på $0.055. I 4:e trinn som vi er i akkurat nå, er prisen $0.025.

Les også:  ANNONSE: Snusens skiftende landskap i Norge

4. Tamadoge (TAMA)

Tamadoge har hatt en god utvikling siden deres forhåndssalg startet. Denne kryptovalutaen tilhører gruppen av meme coins, og den skiller seg ut på flere måter. For eksempel finnes det et TAMA metaverse, hvor du kan spille og tjene belønninger, så kallet “Play to earn”.

Det har vært en veldig god prisutvikling på Tamadoge, og den er allerede den femte største meme kryptoen. Når forhånd salget startet for Tamadoge låg prisen på $0.01. Den har siden hvert som en raket og toppet seg på $0.164. Mange tror at det vil være en fortsatt veldig god utvikling på prisen for denne og at den kommer ta seg helt opp i toppen blant de beste meme kryptoene.

5. Battle Infinity (IBAT)

Battle Infinity token er enda en krypto som kommer med en generelt god utvikling i pris. Det en mange traders som er interessert i IBAT og når teamet bak kryptoen hintet om at den skal noteres på en av de største børsene, har interessen økt enda mere. Battle Infinity presenterer seg selv som “den beste NFT gaming plattformen”, og det er en stor andel spillere som er enig i dette. Du kan bruke IBAT til å spille på platformen deres och det er også mulig å vinne samme mynt hvis du er god til å spille. Er du en skikkelig gamer eller liker godt hele metaverse verden, da kan IBAT være en intressant kryptovaluta for deg.

Dette er en volatil kryptovaluta som mange traders har en tro på. Prisen har hvert på en cap av $0.058, men er akkurat nå ned på rødt. Det kan derfor være god tid å investere i Battle Infinity nå, for en mulighet å få kjøpt den til en god pris.

Les også:  ANNONSE: Snusens skiftende landskap i Norge

6. Lucky Block (LBLOCK)

Lucky Block er en veldig spesiell krypto på den måten at den lar deg delta i forskjellige lotterier og lignende. Den har også som mål å bli en godkjent krypto å bruke innenfor spille-industrien, over hele verden.

Når du kjøper LBLOCK får du ikke bare krypto, men også adgang til trekninger med priser verdt flere millioner. Det var derfor en stor interesse for kjøp når den ble introdusert. Fra starten av var det mulig å få kjøpt LBLOCK til prisen $0.0009, og etter kun en måned lå prisen all time high på $0.0091. Idag er prisen nede på $0.002 og mange sier at Lucky Block kan være en av krypto verdens mest undervurderte kryptovaluta akkurat nå.

Oppsummering

Det er ingen tvil om at krypto er en av de heteste investeringsmåtene idag. Mange ønsker at de vært med fra starten på Bitcoin og håper på en ny sjanse med noen av de kryptovalutaer som blir introdusert på markedet akkurat nå.

For en mulighet å bli med på toget gjelder det å holde seg oppdatert om bransjen og også å få kjøpt seg inn vid riktig tidspunkt. Det er en gyldne kombinasjon av mye kunnskap og også litt flaks.

I dette guidet finner du seks forskjellig kryptoer som vi tror kan ha en god prisutvikling over tid. Her kan du la deg bli inspirert, men husk også å alltid lese ordentlig om kryptoene du har lyst til å investere i – akkurat som vanlig.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.