Defusion fra Bodø var årets Rock Mot Rus

Rock Mot Rus

I år fylte Rock Mot Rus – rockemønstringen uti havgapet på Andenes – 40 år. Det var bandet Difusion fra Bodø som gikk av med seieren i år.

Gjennom nattetimene ble idrettshallen på Andenes fylt med musikk fra unge musikere som deltok i rockemønstringen. Juryen fikk litt av en jobb med å velge ut en vinner. Det ble til slutt Difusion som fikk den gjeve tittelen som vinner av Rock Mot Rus 2023.

Les også:  Bankgata tannklikk i Bodø åpner igjen

Mange unge talenter
Juryen, som i år var bestående av Leah Røkke, Torgeir Ekeland og Mikael Grønli Stoltze, var enige i at det alt i alt var en givende og god rockemønstring.

– Det var mange talenter samlet her. Vi fikk oppleve alt fra groovy funk til hensynsløs punkrock. Vi gleder oss over å se så mange unge artister på scenen. Det lover godt for videre utvikling av rockemiljøene i landsdelen, sier juryen.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

De håper at alle deltakere har reist hjem med positive opplevelser fra årets deltakelse og at de fortsetter å spille i band og med å skrive egen musikk.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.