LESERINNLEGG: Vidar Kleppe har rett!

protest opprør

Vidar Kleppe (Dem.) har helt rett i sine påstander der økende kriminaliteten i vårt samfunn koster myndigheter og samfunnet milliarder av kroner hvert år. Tar man med de menneskelige kostnadene for ofrene og deres familier, kan man ikke sette noen sum på tragediene.

Av Terje Hansen, Tromsø.

Alle vestlige nasjoner har en grunnlov. I den står det at man skal ta vare på folket og nasjonens interesser. Men gjør vi det? Neppe. Ved å åpne for masseinnvandring fra ikke-vestlige nasjoner har vi sannsynligvis påført våre samfunn enorme og ubotelige skader, kanskje for all fremtid.

Les også:  Dette må du vite om usaklig oppsigelse

En lett og overfladisk måte å se resultatet av dette på er hvilke personer som står på FBI sin «Most Wanted» liste og tilsvarende liste for Europol her på kontinentet. Legger man sammen de to listene kommer man til at 46 prosent av de ettersøkte av FBI og Europol har en ikke-vestlig etnisk bakgrunn. (Dette inkluderer romfolk, som vi plasserer i denne kategorien). Dette er ren fakta fra Kleppes side.

Det betyr at kun ut fra disse to listene, så ville man uten ikke-vestlig innvandring ha fjernet en svært stor andel av de kriminelle i Vesten. Dette gjenspeiler seg i fengsler i Norge, Sverige, Danmark og i resten av Europa. Kriminalkategorier som drap, narkotika, ran, menneskesmugling og terror kunne ha sunket som en stein.

Les også:  Slik hjelper skolen elevene med å forebygge synsproblemer

Fengsler kunne blitt stengt ned av mangel på kriminelle. Politiet kunne sluppet å være bevæpnede i store deler av Vesten. Kvinner og barn kunne igjen kunne gå trygt i være gater. Ofre for grov vold og religiøs terror kunne nærmest forsvunnet over natten.

Hvorfor lot vi det komme så langt? Hvorfor lot vi Arbeiderpartiet og deres politiske meningsfeller i Vesten ta over kontrollen over vår fremtid?

Les også:  Frykter for trafikksikkerheten etter snørik vinter

Det hele er i ferd med og utvikle seg en ren tragedie for våre demokratier. Men løpet er heldigvis ikke kjørt!

La oss få inn Demokratenes Vidar Kleppe med likesinnede på Stortinget valget 2021. En ny kurs må stakes ut, en kurs der FrP ikke lenger er det eneste alternativet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.