helse

Vil legge ned sykehuset i Lofoten: Alle melder seg ut av Vestvågøy Arbeiderparti

Protestene mot Helse Nord, regjeringen og sykehusstrukturen i Nordland øker. Nå melder hele Vestvågøy Arbeiderparti seg ut av partiet i protest etter forslaget om å fjerne akuttfunksjonene på Gravdal. – Vi har hatt... Les mer »
nfk

Fylkestinget i Nordland kritiske til Helse Nord

– Sykehus og helsetilbud i Nord-Norge kan ikke endres på uten at det blir sett i sammenheng med beredskap, sikkerhet, bosetting og forsvarsevne. Det sier gruppeleder for Arbeiderpartiet i Nordland fylkesting, Elin... Les mer »
nfk

Eldst og yngst på fylkestinget i Nordland

Èn ting er Knut Petter Torgersen (Ap) og Maria Munkhaug (H) skjønt enige om: Fylkestinget trenger representanter i alle aldre hvis det skal være relevant. Førstkommende mandag samles fylkestinget i Nordland til... Les mer »
SMB Norge

SMB Norge: Regjeringen gir næringslivet en kald skulder

Regjeringens forslag til statsbudsjett for 2024 er kjemisk fritt for gode nyheter til næringslivet. SMB Norge, landets interesseorganisasjon for små og mellomstore bedrifter, stiller nå spørsmål om Arbeiderpartiet og Senterpartiet ikke ønsker... Les mer »
gunnar andreassen

PODCAST: Ny ordfører i Bodø

Journalist Gunnar Andreassen og standup-komiker Martin Soulimani snakker om valget, inhabilitets-skandaler og verdensrekord i EMD-dommer for barnevernet i en ny podcast. Først snakker duoen fra Bodø om kommune- og fylkesvalget 2023. – Det... Les mer »
Foto: Frankemann

Disse partiene stiller til valg i Gildeskål

Det er snart kommunevalg 2023, i Gildeskål har valgstyret i møte 23. mai 2023 godkjent følgende lister: ArbeiderpartietFremskrittspartietGildeskållistaHøyreKristelig FolkepartiSenterpartietSV Sosiallistisk venstreparti Foto: Frankemann Les mer »
ida pinnerød

Elin Dahlseng Eide ny fylkesrådsleder i Nordland – Ida Pinnebrød vraket

Elin Dahlseng Eide (49), som i dag er fylkesråd for utdanning og kompetanse, blir ny fylkesrådsleder i Nordland, melder NRK. Det skjer etter at partifelle Remi Solberg nylig valgte å gå av... Les mer »
shell

LESERINNLEGG: Rekordhøye drivstoffpriser i 2022

I fjor fikk ordet «fylleangst» en ny betydning for de fleste, for hvert besøk på en bensinstasjon ble en dyr affære. En gjennomsnittlig bilist har betalt ca 4500-5000 mer for bensin og... Les mer »
bhk

Grønt lys til ny hall for Bodø håndballklubb

En hemmelig giver vil gi Bodø håndballklubb 150 millioner kroner for bygging av en ny hall. Betingelsen var at Bodø kommune stilte opp med en tomt for det nye bygget. Arbeiderpartiets bystyregruppe... Les mer »
nfk

– Mer fly i Nordland, takk

Konsulentrapporten om hvordan morgendagens flytilbud i Nord-Norge skal se ut, er nå på høring. Fire fylkestingsrepresentanter fra Arbeiderpartiet har kraftige meninger om skrivebordsrapporten. Den nasjonale rapporten som nå er ute til høring... Les mer »