nfk

Tomas Norvoll fra Bodø blir statssekretær

Fylkesrådsleder i Nordland, Tomas Norvoll (Ap), blir statssekretær i Arbeids- og inkluderingsdepartementet. Han går dermed av som fylkesrådsleder. Fylkesrådsleder i Nordland Tomas Norvoll ble i dag utnevnt til statssekretær for statsråd Marte... Les mer »
ida

Ida Pinnerød tar ikke gjenvalg som ordfører i Bodø

Ida Pinnerød vant ordførervalget over sittende ordfører Ole Hjartøy (H) og ble Bodøs ordfører i 2015. Hun gjentok valgseieren i 2019. Nå er det klart at Ida Pinnerød (Ap) ikke tar gjenvalg som... Les mer »
Foto: Naina Helen Jåma NTB

LESERINNLEGG: Vi får fart på kraftproduksjonen

Fremskrittspartiet er bekymret fordi regjeringen er for initiativrike. Det lever vi godt med. «Regjeringen kommer stadig med planer for nye industrietableringer i Norge», konstaterer Fremskrittspartiets energipolitiske talsperson Terje Halleland i Bodøposten. Av:... Les mer »
helse

LESERINNLEGG: Arbeiderpartiet med NM-gull i løftebrudd

Fastlegeordningen seilet frem til å bli Arbeiderpartiets største valgkampløfte på helseområdet. Likevel ser vi at 400 nordmenn mistet fastlegen sin hver eneste dag i juni. Av: Bård Hoksrud, helsepolitisk talsperson i Fremskrittspartiet... Les mer »
nfk

Nordland fylkesting vil ha storrengjøring i arbeidslivet

I en uttalelse ber Nordland fylkesting Regjeringen om å intensivere arbeidet mot lavtlønnskonkurranse, sosial dumping og arbeidslivskriminalitet, samtidig som det bør sikres faste, hele stillinger med norske lønns- og arbeidsvilkår i alle deler av... Les mer »
skatt

LESERINNLEGG: Feil retning med Støre

Stortingsvalget ga oss tidenes rødeste Storting. De rødgrønne avslørte derimot raskt at gresset ikke er grønnere på andre siden av gjerdet. Lovnadene om «vanlige folks tur» viste seg å være et tomt... Les mer »
Foto: Bernt Sønvisen, Arbeiderpartiet

LOs hederspris til Martin Kolberg

Martin Kolberg fikk LOs hederspris under åpningen av LO-kongressen mandag. – Få personer i arbeiderbevegelsen har på bedre vis fått frem den gjensidige avhengigheten mellom partiet og fagbevegelsen. Fra sine posisjoner i... Les mer »
pc

LESERINNLEGG: Hva er det nå som er galt med Norge?

Et av de sikre tegn på at et regime svekkes av sitt eget vanstyre, har i århundrer vært at det prøver å lede folks oppmerksomhet bort fra sine problemer og legger skylden for... Les mer »
nfk

Arbeiderpartiet i Nordland vil ha testsenter mot forurensing

Arbeiderpartiet i Nordland vil ha med seg hele fylkestinget i arbeidet med å realisere et testsenter mot akutt forurensing. – Et testsenter for arktiske forhold må ligge i nord. Da er Fiskebøl rette... Les mer »
terje halleland

LESERINNLEGG: FrP vil ta fornuften tilbake i klimapolitikken

FNs klimapanel slapp denne uken en ny delrapport om politiske tiltak for å unngå global oppvarming som overstiger 1.5 grader. Disse rapportene er dyster lesning, men i møtet med dem er det... Les mer »