ANNONSE: Ta sommeren på forskudd med disse 3 feriemålene

sebra safari

Det er snart vår og sommeren står for tur, men her hjemme er det fremdeles kjølig, selv om solen dukker opp av og til i Norge.

Drømmer du om å kunne reise vekk til varmere himmelstrøk bør du lese videre om 3 naturskjønne feriedesitinasjoner hvor du kan nyte en forsmak av sommeren allerede nå.

Sør-Italia
Italia er en av favoritt stedene folk fra Skandinavia elser å reise til, og det er det mange grunner til. italiensk mat og drikke bare må oppleves, og ikke minst den varme stemningen italienerne utstråler.

Dessuten er været varmt og solrikt, så her kan man nyte sommeren på forskudd. Akkurat nå er det mellom 15 – 22 grader om dagen i Sør-Italia, og i april er vanntemperaturen rundt 15 grader.

Kroatia
Et rimeligere aternativ er Kroatia, her er temperaturen rundt 15 til 21 grader om dagen, og solen skinner fra en skyfri himmel de fleste dagene. Kroatia er også kjent for sin vakre natur og landet byr på mange nasjonalparker som alle er verdt et besøk.

Dessuten finner du massevis av gamle og vakre bygninger i Kroatia, overalt kan du oppleve å se historiske og arkeologiske rester fra romerske og venesiske tider.

Sør-Afrika
Om pengeboken tillater det er safari i Sør-Afrika en fantastisk og annerledes måte å reise på. Safari gir deg muligheten til å oppleve Sør-Afrika fra første rad og gi det naturopplevelser du aldri vil glemme. Dessuten får du med egne øyne se Afrikas ville dyr, som ofte kalles «the big 5» som er løve, leopard, neshorn, bøffel og elefant.

Skal du til Sør-Afrika må du definitivt få med deg «the big 5». Størstedelen av Afrika befinner seg i et subtropisk klima, så her er det nydelig sommervarme, og ofte ekstrem varme, så her gjelder det å kle seg rett.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.