Juleturneen Julegaven med Trine Rein og Adrian Jørgensen til Bodø

rocksport

Trine Rein skal også i år ut med turneen Julegaven sammen med årets gjesteartist Adrian Jørgensen. Turnèstart er 23. november i Fauske, og så skal de videre til Bodø, Reipå, Nesna, Inndyr, Mo i Rana, Sandnessjøen og Bindal.

Trine Rein er kjent for å by på seg selv, holde seg godt innenfor en tradisjonell, norsk julefeiring samtidig som at hun gjerne hever takhøyden med opptil flere centimeter når hun besøker kirker rundt i landet i førjulstiden.

Les også:  Misvær: Tunnelarbeid på fylkesveg 812

Her skal publikum både få kjenne på andekt og høytid, men også glede og lettelse over å kunne samles til julefred og julefeiring igjen. Noen skråblikk på livet blir det gjerne med Trine Rein bak mikrofonen, og for de som kjenner henne som artist og sanger vet man at hun ikke sparer på kruttet når det kommer til vokale utfoldelser.

Les også:  Finnair åpner sommerrute fra Bodø lufthavn til Helsinki

Med sin vakre, sårbare og sjelfulle stemme krøp Adrian Jørgensen godt inn i hjertet til både Trine Rein og publikum sist han var med som gjesteartist, og da var det ikke vanskelig å invitere ham igjen.

Duoen besøker hele 30 kirker under årets Julegaven, hvorav ti i Nordland, sju i Trøndelag, og tretten på Østlandet. I alle kirkene spiller de sammen med håndplukkede, lokale kor med fantastiske stemmer og dyktige dirigenter.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.