nfk

Helgeland: Tre millioner kroner til Venture North

Kommunene Hemnes, Lurøy, Nesna og Rana har siden 2020 samarbeidet om prosjektet Venture North . Formålet med prosjektet har vært å tiltrekke nye virksomheter og arbeidsplasser til regionen, og å bli best... Les mer »
energi strøm

Støtter havvind-satsing på Nesna

–  I Nordland må vi bruke det grønne skifte som en vekststrategi. Det vil ikke være mulig uten at vi har lokomotiv som Westcon Helgeland som tørr å gå foran og satse,... Les mer »
nfk

Nå er det 20 gratis ferjer i Nordland!

Alle ferjereiser til og fra øyer og samfunn uten fastlandsforbindelse blir gratis i Nordland fra og med i dag. – Dette er en god dag for næringsliv og innbyggere i fylket vårt.... Les mer »
posten

Husstander på Nesna får nytt postnummer

4300 husstander og 560 virksomheter får ny postadresse 1. oktober 2023. Det blir innført ni nye postnummer. – Posten endrer eller oppretter postnummer for å bidra til en så korrekt og effektiv... Les mer »
ferge

Slik påvirker streiken fergetrafikken i Nordland

Flere fergeruter rammes av storstreiken i LO. Disse fylkeskommunale sambandene i Nordland er nå berørt av streiken: Rute 18-171 Søvik–Herøy, B-fergen innstilt, mens A-fergen går som normalt.  Rute 18-335 Levang–Nesna, innstilt i... Les mer »
sp

Vedum med varme ord om Senterparti-veteranen Anne Enger Lahnsten

Partileder Trygve S. Vedum holdt som vanlig en god og personlig tale til landsmøtet hvor han spesielt takket Anne Enger Lahnsten for hennes bidrag til å bevare det norske selvstyret. Han startet... Les mer »
Nord universitet

Nettverksfeil ved Nord universitet

Mandag 19. desember var nettverket nede ved alle Nord universitets studiesteder i Nordland. Universitetets studiesteder i Trøndelag ble ikke rammet. Det er studiestedene Stokmarknes, Bodø, Mo i Rana og Nesna som var... Les mer »
rocksport

Juleturneen Julegaven med Trine Rein og Adrian Jørgensen til Bodø

Trine Rein skal også i år ut med turneen Julegaven sammen med årets gjesteartist Adrian Jørgensen. Turnèstart er 23. november i Fauske, og så skal de videre til Bodø, Reipå, Nesna, Inndyr, Mo i Rana,... Les mer »
mesta

83 000 brøytestikker satt ut i Nordland

21 000 kilometer vei fra Porsanger i nord-øst til Åseral i sør har fått satt opp brøytestikker slik at det er mulig å brøyte veien når snøen kommer. En brøytestikke for hver... Les mer »
nfk

Markedsfører Nord-Norge med Xplore North under Oljemessa i Stavanger

– Oljemessa i Stavanger (ONS) har gått fra å være en arena for olje og gassindustrien til en bred energimesse, der også fornybarindustrien tar en stadig større plass. Derfor er det viktigere... Les mer »