Glimt slo Vålerenga: Pelle scoret fire!

glimt

Det begynner å bli trangt i toppen av Eliteserien og Glimt trengte en overbevisende seier mot Vålerenga. Og det fikk de. Det ble 4-0, alle scoringene signert Amahl Pellegrino!

Bodø/Glimt fikk besøk av Vålerenga søndag kveld etter konsert med Halvdan Sivertsen og avdukingen av Harald Berg-statuen. Det var litt regn men Aspmyra var nesten fullsatt likevel.

Rett etter start blir Faris Pemi felt og GLimt får straffe. Etter bare to minutter er det Amahl Pellegrino som setter inn 1-0. Men Vålerenga ville ikke gi seg uten kamp, bare fem minutter etter står det 1-1. Det var Torgeir Børven som scorte.

10 minutter etter er det plutselig 2-1. Etter et flott forarbeid av Albert Grønbæk er det bare for Pelle å sette inn sin andre for kvelden. Den stillingen holdt seg til pause.

Etter pausen styrer Glimt kampen mye men sliter med å score. Men så blir Faris Pemi felt innenfor 16-meteren igjen – og det blir straffe.

Og den setter Pelle inn. Det er 3-1 på Aspmyra.

Men Vålerenga hadde ikke ingen planer om å gi opp, bare minutter etter får VIF et mål til og stillingen er 3-2 og det er spenning i kampen igjen.

På overtid avgjør Pellegrino kampen, han får en gjennombruddspasning på midtbanen og stormer mot målet og setter kronen på verket: det blir 4-2 til Glimt.

– Det var deilig. Jeg tror jeg aldri har scoret fire på toppnivå. Jeg har ventet på det, sier Pellegrino til TV 2.