Hurtigruten vil støtte prosjekter langs kysten

hurtigruten

Nå ser Hurtigrutens stiftelse Hurtigruten Foundation etter miljø- og samfunnprosjekter å støtte i områdene der Hurtigruten seiler. De inviterer nå gode prosjekter i kystsamfunn til å søke innen fristen 1. november.

– For Hurtigruten er det lokale viktig, og vi ønsker å gi noe tilbake til lokalsamfunnene. Vi vet at det finnes mange gode lokale initiativer der ute, og ser nå etter prosjekter med mål om å beskytte miljøet, dempe masseturisme eller styrke lokal frivillighet, sier Henrik A. Lund, daglig leder i Hurtigruten Foundation.

Tidligere mottakere inkluderer Nordkapptrappens Venner som har bygget sherpatrapper opp Storefjell i Honningsvåg, Tarevoktere i Tromsø som restaurerer undersjøisk tareskog i Nord-Norge, Lofotrådet for sitt naturregnskapsprosjekt i regionen, Sukkertoppen Vel som utvikler ny tursti opp Sukkertoppen i Ålesund, og Aktiv i Frilufts strandrydding-prosjekter på Svalbard.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.