Finnair øker ruter til destinasjoner i Europa og Japan for sommeren 2024

lufthavn

Finnair har oppdatert sine reiseruter for perioden 31. mars til 26. oktober 2024 og svarer dermed på global etterspørsel ved å øke frekvensen mellom sin base i Helsinki og destinasjoner i Nord- og Sentral-Europa samt Japan for sommersesongen 2024.

Dette gjør det enklere for reiseglade nordmenn å komme seg raskt til populære feriedestinasjoner. Fra 31. mars 2024 introduserer Finnair også Wroclaw i Polen som en ny destinasjon.  

Les også:  Fjellferie i sommer? Dette må du tenke på

I Norge øker Finnair frekvensen til Tromsø og Trondheim, og gjeninnfører flyvninger som tidligere ble operert mellom Helsinki og Bergen med mellomlandinger i Stockholm på Arlanda. I Skandinavia vil det også være en ekstra morgenfrekvens fra Helsinki til Arlanda, samt flere flyvninger til Billund i Danmark.  

De nye rutene fra Trondheim vil bli operert med ATR-fly, og det vil være to avganger fra Helsinki til Trondheim på lørdager og tilbake til Helsinki. I tillegg vil det være én avgang på søndager fra Helsinki til Trondheim og tilbake til Helsinki.  

Les også:  Spiller inn nye togruter i Nordland

Fra Tromsø vil de nye rutene opereres med Embraer E90-fly, med flere ukentlige avganger. Ruten fra Helsinki via Stockholm til Bergen vil flys daglig med Airbus A320-fly.   

Alle nye frekvenser er sømløst tilknyttet Finnairs langdistanseflyvninger til Asia og USA. Flyvningene kan nå bestilles på Finnair.com eller gjennom reisebyråer.  

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.