paris ol

OL i Paris 2024: NRK og Warner Bros. Discovery skal samarbeide

For å nå et større publikum har Warner Bros. Discovery og NRK inngått en samarbeidsavtale for De olympiske leker i Paris 2024. NRK får rettighetene til å vise friidretten, mens TVNorge og... Les mer »
konsert sommer

Advarer ungdommer på partyferie: Bruker hverken solkrem eller prevensjon

I en fersk undersøkelse gjennomført av Respons Analyse for Farmasiet oppgir 37 prosent av ungdommer i alderen 16 til 19 år at de skal på utenlandsreise med venner i sommer. – Ta... Les mer »
lufthavn

Topp 10-liste: Dette må til for at ferien skal være god

Hva er viktig for at ferien din skal være god? Sjekk om du er som nordmenn flest denne fellesferien. 1000 nordmenn har blitt spurt om hva som skal til for at de... Les mer »
godfisk.no

Nyt smaken av grillet fisk i sommer!

Sunt, godt og enklere enn du kanskje tror. Stjernekokk Runa Kvendseth gir deg tre herlige fiskeretter som du raskt kan lage på grillen. Sommeren er for mange synonymt med lange, koselige grillmåltider... Les mer »
alkohol sommer

Tre av ti i Nordland har sett berusede voksne sammen med barn i sommerferien

Tre av ti i Nordland sier at de har sett berusede voksne sammen med barn i sommerferien. Her er ekspertens råd til hva du kan gjøre hvis du ser fulle voksne med... Les mer »
jente bading

Advarer mot medisiner i sola: Øker risikoen for alvorlige solskader

Antibiotika, hjerte- og blodtrykksmedisiner og hundrevis av flere legemidler kan gjøre deg ekstra utsatt i solen, noe mange ikke vet. Faktisk er 45 prosent nordmenn ikke klar over at medisiner og sol... Les mer »
bilkrasj

Trafikksikkerhetsforeningen: – Ta vare på hverandre i sommertrafikken

Sommeren er høysesong for dødsulykker i trafikken. De siste fem årene (2018-2022) har det i gjennomsnitt blitt drept 32 personer, 244 har blitt hardt skadd og totalt 1394 skadde i alt i... Les mer »
jente bil

Tips: Slik pakker du feriebilen

Tusenvis av nordmenn starter fellesferien i morgen. Flere har gjerne tjuvstartet allerede, og også i år vil mange velge bilferie. Men ikke alle vet hvordan man pakker bilen sikkert. Tidligere spørreundersøkelser viser at... Les mer »
speedbåt

Dårlige forberedelser og uoppmerksomhet kan ødelegge båtturen

Mange får ødelagt båtturen eller båtferien på grunn av dårlige forberedelser og uoppmerksomhet. Årsakene er flere. -Vi opplever dessverre alt for mange «unødvendige» skader som skyldes manglende oppmerksomhet og navigeringsfeil, sier Rune... Les mer »
bil ratt speedometer

Sommertid i trafikken: Slik endres kjøremønsteret vårt

Data fra bompasseringer forteller hvordan trafikkmønsteret endrer seg i sommerferien. Enkelte strekninger øker med over 40 prosent, mens det blir feriestille i de større byene. Fremtinds datterselskap, Fremtind Service, er Norges største... Les mer »