slaeger

Skvis ut siste del av sensommeren med Bombay Citron Pressé

Oppdag en naturlig og frisk smak av sitron denne sensommeren fra verdens mest ledende ginmerke, Bombay Sapphire. Den nye ginen Bombay Citron Pressé er en forfriskende gin, og er også et friskt... Les mer »
pr-o

Fersk undersøkelse: Derfor valgte nordmenn bort elbilen på ferie i sommer

Stadig flere nordmenn eier elbil enten som primærbil eller sekundærbil. Likevel var det mange som valgte å ikke ta den i bruk i ferien denne sommeren. Rekkeviddeangst, ladeusikkerhet, størrelsen på bilen og... Les mer »
redningsselskapet

40 mennesker druknet i sommer

Totalt 40 mennesker mistet livet i drukningsulykker i sommer. 17 av ulykkene skjedde i august, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk. – Sommeren startet rolig med få ulykker i juni, men i både juli og... Les mer »

Bagasjekaos i sommer

Streik og bagasjekaos medvirket til at Tryg Forsikring hadde over dobbelt så mange reisesaker i sommer som i fjor. – Aldri før har vi hatt så mange saker med forsinket bagasje, og totalt... Les mer »
lade elbil

Kø, appkaos og ladere ute av drift: Slik var elbilistenes sommerferie

Denne sommeren er det mange nordmenn som har vært på bilferie, med elbil. Det har ikke vært helt uten bekymringer, ifølge en fersk undersøkelse. Nordmenn er imidlertid optimistiske, og terskelen for å... Les mer »
buss iphone

Ferske Telia-tall: mobildata-rekord i utlandet i sommer

Aldri før har norske mobilkunder brukt mer mobildata i utlandet i løpet av en sommer som i år. Telias tall viser mer enn en dobling i mobildatabruk sammenlignet med før pandemien. Sverige... Les mer »
avinor

Stor appetitt for utenlandsreiser i sommer

Totalt reiste 4 201 183 passasjerer til, fra eller via Avinors lufthavner i juli 2022. Det er en økning på 78 prosent fra samme måned i fjor. Trafikkøkningen på passasjersiden fortsetter å... Les mer »
Foto: Daniel DeNiazi

Blytung sommer, frykter august-ulykkene

27 har omkommet på norske veier så langt i sommer. Det er ti flere enn i juni og juli samlet i fjor. Nå frykter veidirektøren august-ulykkene. I juli omkom ti personer i... Les mer »
Grønt Fokus

Slik varer sommeren lenger

De fleste av oss trekker inn fra hagen når ullgenseren ikke lenger holder kulda ute, men en enkel hagestue eller vinterhage forlenger sommeren med mange måneder. – Vi nordmenn har simpelthen akseptert... Les mer »
vegetarmat

Nye tall: Kvinner griller mer grønnsaker enn menn

Blant dem som griller oppgir 46 % at grønnsakene vanligvis utgjør mindre enn 16 % av grillen. Kvinner griller mer grønnsaker enn menn, 19 % av kvinnene griller grønnsaker hver gang. Til... Les mer »