sup

Ny trend: Oppblåsbare SUP brett

SUP står for Stand Up Paddle, men kalles også ofte padlebrett eller paddleboard. Men uansett hva de kalles har brettpadling, stående på de lange oppblåsbare brettene, blitt en trend også i Norge. SUP brettene... Les mer »
bildekk

Bruk påsken til å få på sommerdekkene

Påskeferien er en god anledning til å legge om til sommerdekk. – Fristen for å ta av piggdekk er utsatt til 1. mai i hele landet på grunn av korona, men det... Les mer »
hellas

Få planlegger utenlandsferie i sommer

Kun et fåtall nordmenn vil trosse UDs reiseråd denne sommeren, selv om de skulle bli vaksinert. På tross av at vi er koronalei, er det viktig med fornuftige forventninger til årets sommerferie.... Les mer »
klokke

Søndag 25. oktober er sommertiden over for denne gang

Det betyr at klokken stilles én time tilbake til det vi kaller normaltid, og dermed får du 60 minutter ekstra til å finne fram stillongsen og ullgenseren. De fleste klokker i dag... Les mer »
redningsselskapet

Tidenes båtsommer ble tidenes travleste for Redningsselskapet

Tidenes båtsommer ble også tidenes travleste sommer for Redningsselskapet. Aldri før i selskapets 129 år lange historier har redningsskøytene utført flere oppdrag enn i sommer, hvor Redningsselskapets mannskaper har reddet 18 liv... Les mer »
mat kjøtt

Norgesferie: Vi grillet rekordmye i sommer

Salget av grillprodukter fra Gilde og Prior økte med 25 prosent, og salget til serveringsmarkedet beveget seg opp mot normalt nivå. Nortura legger bak seg en sommer som i stor grad har... Les mer »
sexy

Sommer og korona: Økning på 248 % i salg av sexleketøy i Bodø

I juli er salget av sexleketøy i Norge steget med 108 %, noe som er langt høyere enn forventet. Det samme gjelder salget i de andre nordiske landene, der sommerferien også ser ut... Les mer »
sommer varme

– Global oppvarming gir lengre sommer i Bodø

De siste 30 årene har sommeren blitt hele elleve dager lengre i Bodø. Årsaken skal være både naturlige svingninger i klimaet og drivhuseffekt. – Det er et godt eksempel på hvordan klimaendringene,... Les mer »
google

Denne sommeren googler vi Lofoten mest

Norgesferie har aldri vært mer populært, ifølge Google Trends er det Lofoten som er mest populært med resten av de populære norgesferie destinasjonene under, opplyser NRK. Her har nordmenn helst lyst til... Les mer »
norges sjømatråd

Sjømatretter som gir deg feriefølelsen – Slik lager du Toast Skagen

De fleste av oss må droppe sommerens ferieplaner til utlandet i år. Men en smak av norsk sjømat slik den tilberedes i andre land kan gi deg feriefølelsen hjemme på ditt eget... Les mer »