Går sammen om tungberging i Salten

nordvik

Nord Salten Auto AS og Vifa bilberging AS går sammen om etableringen av Salten Tungberging AS på Fauske. De to bilbergingsselskapene som holder til i henholdsvis Hamarøy og Steigen, samt Bodø og Fauske har hatt et vaktsamarbeid over flere år, og styrker nå samarbeidet på tungberging i distriktet. 

– Etter mange år i bransjen har vi opparbeidet oss solid kompetanse og erfaring. Det er stor trafikk av tungtransport på veiene, og vi har sett en økende etterspørsel på tungberging. Det er store verdier på kjøretøy og last, og derfor er det viktig med riktig kompetanse og utstyr. Et samarbeid på tungberging i et nytt selskap vil gjøre oss enda bedre rustet for fremtiden, sier Eirik Valle, Daglig leder i Nord Salten Auto.

Les også:  Vil koste 14,2 milliarder å sikre Norges mest rasfarlige veier

Eirik får støtte fra Tom Remi Hansen som er daglig leder i Salten Tungberging:

– Fauske er et viktig knutepunkt for all tungtransport på E6. Det fraktes store verdier langs veiene, og det er vår oppgave å holde veiene i distriktet åpent når uhellet er ute. Vi er glade for å utvide tilbudet, og ser frem til å samarbeide for å bli enda mer tilgjengelig for kundene i distriktet og holde samfunnshjulene i gang.

Les også:  Dødsfall i trafikken: Færre drepte i november

Salten Tungberging har avtale med alle forsikringsselskapene og skal dekke tungberging i områdene Beiarn, Bodø, Fauske, Gildeskål, Hamarøy, Saltdal og Sørfold. Sammen med eierselskapene disponer Salten Tungberging fire tungbergere som skal operere på veiene i distriktet, i tillegg til øvrig bergingsflåte med bergingsbiler, sikkerhetsputer og annet sikkerhetsutstyr.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.